Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η Βάνα Μπάρμπα

"Είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά πιστεύω στον Τσίπρα, μου αρέσει η ταπεινότητά του"
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί η Βάνα Μπάρμπα και όπως....
αποκάλυψε μέσα από τα social media ήταν καλεσμένη του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες στο bovary.gr, η Βάνα Μπάρμπα, είχε αναφερθεί στην πολιτική, αναφέροντας, μάλιστα, ότι πιστεύει στο Κίνημα Αλλαγής και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ένα σχετικό απόσπασμα: «Είμαι άνθρωπος του ρίσκου. Εμπαινα στα δημοτικά συμβούλια και όλοι λέγανε “η σέξυ”. Δεν μου δίνουν το δικαίωμα να αλλάξω. Γιατί πρέπει πάντα να απολογούμαι για αυτό που ήμουν; Δεν θα μου περάσουν ποτέ εμένα το κομμάτι των ενοχών. Ο,τι έκανα, τιμή μου και καμάρι μου. Δεν θα μου περάσει η ελληνική κοινωνία ενοχές, για να μπορέσω να γίνω αποδεκτή στην πολιτική. Σ΄όποιον αρέσω. Πρέπει να σπάνε οι ταμπέλες» λέει αρχικά. Και προσθέτει: «Η κρίση έκανε τη δουλειά μας δυσβάσταχτη. Ηθελα να νοιώθω χρήσιμη. Στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησα με τον Γιώργο Παπανικολάου στη Γλυφάδα, έναν εξαιρετικό άνθρωπο -ανεξαρτήτως κόμματος. Εδώ δεν είμαι εγώ, είμαστε εμείς. Κάνουμε πολλά στον χώρο του πολιτισμού. Ανακάλυψα το κομμάτι της προσφοράς. Στο θέατρο και στην πολιτική ο κίνδυνος είναι κοινός: να μην σε καταστρέψει το ίδιο σου το εγώ. Ο μόνος τρόπος να σε πιάσει ο διάβολος είναι να σου δώσει το χρήμα.

Προσωπικά πιστεύω στο Κίνημα Αλλαγής και στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί να ελέγξουν το κρατικό χρήμα και την ασυδοσία. Δεν αισθάνομαι αριστερή. Πιστεύω στη Φώφη, στον Τσίπρα, στα νέα παιδιά που πρέπει να βάλουν. Στον Τσίπρα μου αρέσει η ταπεινότητά του, δεν επαίρεται, δεν έχει αλλάξει. Θα τον ήθελα να κατεβαίνει πιο πολύ στον κόσμο. Προσωπικά δεν τον ξέρω. Συνεργάζομαι όμως πολύ καλά με τον κύριο Κουρουμπλή, την κυρία Γεροβασίλη, την κυρία Ρένα Δούρου. Δεν μπορείς να μπαίνεις στην πολιτική για τον εαυτό σου. Δυστυχώς τότε που κατέβηκα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έκανα κι εγώ το ίδιο λάθος. «Κατεβαίνω για να βολευτώ», είπα, κι ήταν αλήθεια ήταν. Αλλά ήταν λάθος. Εκτιμώ τον Καρατζαφέρη αλλά δεν ήταν το κόμμα που ήθελα να με αντιπροσωπεύει. Για μένα, στην πολιτική θα μείνουν χαραγμένοι μόνον ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Μελίνα Μερκούρη».

Και καταλήγει: «Από εδώ και πέρα θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική, να είμαι χρήσιμη. Το θέατρο το βλέπω ερασιτεχνικά. Με ενδιαφέρει ο πολιτισμός, οι καινούργιες τεχνολογίες, οι γυναίκες και πιστεύω στη δύναμή τους -δυστυχώς είμαστε ανδροκρατούμενη κοινωνία».

Πηγή: thecaller