Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Ζάεφ αποκάλυψε ότι οι Έλληνες τα δώσαμε όλα ..για το ΝΑΤΟ

Το ότι ο Ζάεφ είπε χθες πως "διασφαλίστηκε η χρήση των όρων "Μακεδονικό" για το έθνος των Σκοπιανών, για τα εμπορικά προϊόντα, για τις ετικέτες κ.λ.π." το μάθατε. Το ότι "δεν θα γκρεμίσουμε τα αγάλματα του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια, αλλά .....
"ο "Εφιππος πολεμιστής" θα ονομαστεί "Αλέξανδρος ο Μακεδών" και θα αναγραφεί, όπως επιβάλλεται, ότι αποτελεί μέρος της αρχαίας ελληνικής περιόδου και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς", επίσης θα το διαβάσατε.
Το ότι κανείς δεν τους αποκαλεί -πρωτίστως οι ίδιοι- ούτε θα τους αποκαλεί στο μέλλον, έστω "Βόρεια Μακεδονία",  αλλά σκέτο "Μακεδονία", το καταλάβατε.
Το ότι οι Σκοπιανοί δεν πρόκειται να αποκαλούν "Βόρεια Μακεδονία" τη χώρα τους, ασφαλώς το καταλαβαίνετε.
Το ότι η ελληνική κυβέρνηση έστειλε (ή στέλνει σήμερα) στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. πρόσκληση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της FYROM σε αυτά, θα το μάθατε.

Οπότε,

τι κέρδισε η Ελλάδα από τη συμφωνία και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανερυθρίαστα εκδήλωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον επικό τίτλο "τα οφέλη (!!!) της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ";

Η απάντηση είναι απλή: Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε ! Κανένα, μα κανένα όφελος για την Ελλάδα.

Και η ερώτηση που ακολουθεί είναι επίσης απλή: "μα είναι τόσο προδότες οι κυβερνώντες ή τόσο ιδεοληπτικά φιλοσκοπιανοί, που τα έδωσαν όλα χωρίς να πάρουν τίποτε;"

Όχι, ούτε προδότες είναι, ούτε φιλοσκοπιανοί. Απλώς θέλησαν να πουλήσουν εκδούλευση στο ΝΑΤΟ, για να έχουν την εύνοια των Αμερικανών, που καίγονται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ η FYROM, για να απομακρυνθεί οριστικά από τη Ρωσία.

Μόνο αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Ελλάδα τα έδωσε ΟΛΑ στους Σκοπιανούς και δεν πήρε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε !