Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

"Σταύρο Θεοδωράκη είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος"

«Είπα στον κ. Θεοδωράκη, πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο 'χρήσιμος ηλίθιος' μιας και....
οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το ΠΟΤΑΜΙ λέει ΝΑΙ» δήλωσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από το βήμα της Βουλής από τον κ. Θεοδωράκη.

--
Κατερίνα Μάρκου
Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης - Νέα Δημοκρατία



τι λέει το ρεπορτάζ

Σε μία από τις σπάνιες στιγμές που έχει χάσει την ψυχραιμία του, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν άντεξε τις φωνές της βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Μάρκου (η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι, αλλά μετά την ανεξαρτητοποίησή της έσπευσε να μεταπηδήσει στη Νέα Δημοκρατία) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία και την ανάγκη επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

Την ώρα που ο κ. Θεοδωράκης μιλούσε για τη Θεσσαλονίκη και το πώς εφόσον λυθεί το Σκοπιανό μπορεί να αναδειχθεί σε οικονομική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, δέχθηκε φραστική επίθεση από την κυρία Μάρκου, η οποία από τα «ορεινά» βουλευτικά έδρανα τού φώναξε: «Ουστ, αυτά να πας να τα πεις στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης»!



«Σε αντίθεση με σας, εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και όχι στα σαλόνια… Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φθάνουν στους δρόμους Θεσσαλονίκης… Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να ακούσετε τον κόσμο» της απάντησε σε έντονο ύφος ο επικεφαλής του Ποταμιού, στηλιτεύοντας συνολικά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της συμφωνίας.