Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Πέτρος Αταμιάν

 Εξαιρετικό παιδί ο Πέτρος (τον γνωρίζουμε και εγγυόμαστε για το ήθος του!), στέλεχος της Αρμενικής Κοινότητας, αγαπητός από όλους.

Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»

Με τη φράση ...«Μαζί, προχωράμε με σχέδιο, θέληση και αποφασιστικότητα για την πρόοδο και την εξέλιξη του Δήμου Ωραιοκάστρου», ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας», κ. Πέτρος Αταμιάν, ανακοίνωσε την απόφαση του να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

“Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμπαραταχθούμε με μοναδικό μας στόχο να πάει μπροστά ο τόπος μας. Γιατί αυτό μας αξίζει”, ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά, μέσω της οποίας συμπύκνωσε το κεντρικό σύνθημα του προγραμματικού του λόγου. Έχοντας στο πλευρό του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες, ο κ. Αταμιάν, παρουσίασε τη φιλοσοφία της υποψηφιότητας του, η οποία είναι αμιγώς αυτοδιοικητική.

“Η αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου είναι προτεραιότητα μας. Διαθέτουμε σχέδιο, θέληση και ικανή ομάδα, προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα’’.

Όπως εξήγησε «η εξέλιξη του Δήμου Ωραιοκάστρου σε σημείο αναφοράς στη δυτική πλευρά της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο και ταυτόχρονα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί. Αυτό που προέχει είναι οι δημότες να μην ακούν μονάχα αόριστες εξαγγελίες. Τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο ηλεκτροφωτισμός, οι δρόμοι, η κοινωνική πολιτική, οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις είναι ορισμένα μόνο από τα μεγάλα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας’’. “Την αυτοδιοίκηση την γνωρίζω καλά, διότι την υπηρέτησα 13 συναπτά έτη” πρόσθεσε ο κ. Αταμιάν και συνέχισε “η αποτελεσματικότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα είναι για εμένα αδιαπραγμάτευτες αρχές στην αδιάκοπη προσπάθεια υπηρέτησης των δημοτών μας.


“Σας καλώ, λοιπόν να με εμπιστευτείτε και ενωμένοι να μετατρέψουμε το Ωραιόκαστρο σε έναν Δήμο-πρότυπο” κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου