Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ελλάδα έγινε η Ουκρανία: πρώην Υφυπουργός πιάστηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια ...στον καναπέ

 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ !

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για διαφθορά ανώτερων αξιωματούχων στην Ουκρανία σε καιρό πολέμου, που συνοδεύονται από βίντεο με έναν καναπέ γεμάτο χαρτονομίσματα συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Άμυνας. Γεμάτο δεσμίδες δολάρια, ευρώ και γρίβνα ήταν το μπαουλοντίβανο του πρώην υφυπουργού Άμυνας Ολεξάντρο Μιρονιούκ. 

 Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, όπως αναμετέδωσε το MEGA, το βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα είναι από έρευνα που έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Ο υπουργός υποστήριξε ότι είχε δανειστεί τα χρήματα από μια 86χρονη γυναίκα από το Χάρκοβο, κάτι που αποδέχθηκε τελικά το δικαστήριο και του επέστρεψε όλο το ποσό, 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για υπερτιμολογημένα σιτηρέσια και εξοπλισμό του ουκρανικού στρατού, φοροαπάτες κλπ, ενώ φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών. Πάντως η κυβέρνηση του προέδρου Ζελένσκι λέει ότι είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει τη διαφθορά και ζητά από την ευρωπαϊκή ηγεσία που επισκέπτεται το Κίεβο να ενταχθεί η χώρα του στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε δυο χρόνια.

Περισσότερα για τη διεφθαρμένη αυτή χώρα, που ..κοντεύει να φτάσει την Ελλάδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου