Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Έχει ασυλία ο Κούγιας;

Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου, κατά την πάγια τακτική του (τρολ το λέμε στο διαδίκτυο), προσπάθησε να μειώσει ηθικά και να αποδομήσει τον βασικό μάρτυρα και πατέρα 3 παιδιών, που... πέθαναν ανεξήγητα, αποκαλώντας τον "κλαρινογαμπρό". Ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας ο Κούγιας και το έκανε πολύ μελετημένα και καθόλου αυθόρμητα, γνωρίζοντας ότι τα ΜΜΕ δεν θα αντέξουν στον πειρασμό και θα τσιμπήσουν τη viral λέξη. Επιτυχία εγγυημένη, ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ μμε δεν αντέχει και φυσικά τσίμπησε στο δόλωμα και έπαιξε το θέμα.

Ο Κούγιας κάνει τη δουλειά του. Η δικαιοσύνη κάνει τη δική της; 

Επειδή ο δικηγόρος είναι πονηρός και γνώστης της επικοινωνιακής διαχείρισης των υποθέσεων των πελατών του, οι δικαστές δεν προστατεύουν τους μάρτυρες πολιτικής αγωγής, από το bullying που υφίστανται από τον δικηγόρο;

 Στη βάση του βέβαια, το επιχείρημα Κούγια "καμιά μητέρα δεν σκοτώνει 3 παιδιά για έναν κλαρινογαμπρό", είναι αφελές. ΦΥΣΙΚΑ και σκοτώνει για οποιονδήποτε. Δεκάδες μητέρες σκότωσαν τα παιδιά τους για να εκδικηθούν τον πατέρα τους! Στη Γερμανία μια μητέρα δολοφόνησε τα 4 παιδιά της, για να εκδικηθεί τον πατέρα τους. Η ζήλεια και το πάθος, δεν υπάρχουν σε γυναικείες ψυχές για έναν μόνο συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου! Μια γυναίκα "τρελαίνεται", αρρωσταίνει από ζήλεια και για κλαρινογαμπρό και για Κλούνεϊ και για Τσαρλς Μπρόνσον και για οποιοδήποτε τύπο άντρα. Η τρελή καψούρα δεν σχετίζεται με έναν τύπο άντρα, π.χ. ψηλό, ξανθό, γαλανομάτη! Χιλιάδες -τελείως!- διαφορετικοί τύποι αντρών, έχουν οδηγήσει γυναίκες σε ζήλειες και παλαβωμάρες. Το ίδιο ισχύει και για άντρες. 

Μπούρδες είπε στην πραγματικότητα ο Κούγιας, μόνο που η ανάγκη των ΜΜΕ για το viral θέμα, δημιουργεί όντως πρόβλημα στον μάρτυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου