Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Δαρδαμανέλης στην Καλαμαριά


Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης για την πρώτη επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς  του αλλά και των υποψηφίων οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις  7 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»,

θα παρουσιαστεί ένα βίντεο διάρκειας 7 λεπτών, στο οποίο θα γίνεται με… κινηματογραφικό τρόπο ο απολογισμός του μέχρι τώρα έργου της διοίκησης Δαρδαμανέλη. Στο βίντεο έχουν αποτυπωθεί όλα τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλες τις γωνιές του δήμου και αυτά που έχουν εξασφαλίσει χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 80 εκ. ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr o δήμαρχος Καλαμαριάς επέλεξε έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο για να ανακοινώσει την εκ νέου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς όλους ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με αγάπη για τον τόπο του και με εντιμότητα και σεβασμό στους συμπολίτες του. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Δαρδαμανέλης θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό του ψηφοδελτίου του, περίπου το 70% των στελεχών του,  μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα της Καλαμαριάς, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Γενιάς Δημιουργίας» .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου