Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Προεκλογική κοροϊδία; Τώρα θυμήθηκε τη Μακεδονία η ΝΔ;

 Επειδή κανείς δεν ξέρει το "Μακεδονικό" ζήτημα καλύτερα απ΄το makpress, σχολιάζουμε την παρακάτω viral είδηση:

Η ΕΙΔΗΣΗ:

ΣΕΒΕ: Sold out η εκδήλωση για το Μακεδονικό Σήμα με τον Αντώνη Ρέμο


Την επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης που θα στηρίξουν σύσσωμοι την εκδήλωση για την παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της ΕΕ «Macedonia The Great» με παράλληλη συναυλία που θα δοθεί από τον Αντώνη Ρέμο, ευχαριστεί ο ΣΕΒΕ.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της εθνικής σημασίας πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις της Μακεδονίας να το υιοθετήσουν αλλά και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει τη σημαντική αυτή δράση του ΣΕΒΕ.

Στην εναλλακτική αυτή εκδήλωση ενημέρωσης και προώθησης του Σήματος ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος θα χαρίσει μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Από την πλευρά του ο ΣΕΒΕ μέσα από ανακοίνωση, ευχαριστεί θερμά το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή, τους χορηγούς και υποστηρικτές του για τη σημαντική συνεισφορά τους.



ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:

Επειδή βαριόμαστε τα μισόλογα, εξηγήσαμε 1.000 φορές ότι τη Ν.Δ. τη βόλεψε η συμφωνία των Πρεσπών. Όταν ρωτήσαμε τον κ.Μητσοτάκη, πώς θα εφαρμόσει τη συμφωνία των Πρεσπών, σας ενημερώσαμε ΠΡΙΝ τις εκλογές του 2019, με απανωτά άρθρα, ότι η ΝΔ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ούτε θα προσπαθήσει κάτι τέτοιο. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, ως πειθήνιο όργανο του ΝΑΤΟ και η ΝΔ θα απολάυσει τα οφέλη, που δεν χρεώθηκε αυτή την "προδοσία". Ήταν ξεκάθαρο, για να μη σας πουλήσει κανείς Μακεδονομαχισμό.

Όμως, τότε, ο κ.Μητσοτάκης, είχε πει -θα το θυμάστε οι ευαίσθητοι με το ζήτημα- πως θα "διεξάγει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφημιστική καμπάνια για το brand "Macedonia", στο εξωτερικό". Από τότε δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ για το brand "Macedonia". Και λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, βλέπουμε μια πρωτοβουλία του ΣΕΒΕ, για να θυμηθούμε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, με μαρκετίστικα κόλπα, σαν αυτό με τη συναυλία Ρέμου. Θα μου πείτε "μα δεν την κάνει η ΝΔ, ο ΣΕΒΕ την κάνει την εκδήλωση". Καλά.... Ας μη κοροϊδευόμαστε.

Τώρα το θυμήθηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου