Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Κολωνός: Στην ανακρίτρια πολύ γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου για την υπόθεση της 12χρονης

 Μεγάλη πλάκα έχουν τα αθηναικά sites. Δε λένε το όνομα, από σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, αλλά λένε ότι είναι 60χρονος και ....ήταν στο συνδυασμό του Πατούλη. Οπότε γράφει ο άλλος "συνδυασμός Πατούλη" στο γκούγκλη, πηγαίνει εδώ και βλέπει τον μοναδικό διαιτητή που είχε στο συνδυασμό του: https://www.protothema.gr/greece/article/859944/autoi-einai-oi-54-neoi-upopsifioi-stov-sunduasmo-patouli/ 

Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος μπορεί να μην εμπλέκεται και να είναι αλήθεια όσα λέει. Αλλά, έτσι "στεγνά", που τον "δίνουν" ...τί να σώσει;

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 60χρονο διαιτητή ποδοσφαίρου παντρεμένο με δύο παιδιά. Στην περιοχή του Κολωνού είναι ιδιαίτερα γνωστός, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες. 

Ο πρώην διαιτητής, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνείται την κατηγορία. Υποστηρίζει ότι, γνώριζε επί 20 χρόνια την οικογένεια, επειδή είναι ο τόπος εργασίας του εκεί κοντά και επειδή ήξερε ότι, δυσκολεύονται στα οικονομικά, έδινε λίγα χρήματα από 1,20 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι, έδωσε κάποια στιγμή 20 ευρώ στη μητέρα της 12χρονης.

Μαζί με τον πρώην διαιτητή, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη πέντε άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου