Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ο Καρατζαφέρης μηνύει το «Μακελειό» – Δικηγόρος του ο Κούγιας - Τί έγραψε ο Χίος

 Mήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου με...την αυτόφωρη διαδικασία υποβάλλει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης σε βάρος του ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό». 

 Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται: «Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξιο Κούγια, επέλεξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, για να τον εκπροσωπήσει, ενώπιον της Δικαιοσύνης και να υποβάλει σήμερα μήνυση εις βάρος του ιδιοκτήτου και εκδότου της εφημερίδας “Μακελειό” για την ακραία συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξε εις βάρος του, με τα όσα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιοποιεί σήμερα μέσω της εφημερίδος “Μακελειό”, των ραδιοφωνικών εκπομπών του και των αναρτήσεων στα sites, τα οποία ελέγχει. 

Σε λίγη ώρα, συνεργάτης του γραφείου μας θα υποβάλει μήνυση στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή, στην οποία εδρεύουν τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», ζητώντας να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία».

Χίος : "θα πέσει πολύ γέλιο"

Μήνυση κατά της εφημερίδος μας κατέθεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου για την ώρα… Στη συνέχεια θα πέσει πολύ γέλιο. Άπειρες αποκαλύψεις. Μείνετε συντονισμένοι…

έγραψε ο δημοσιογράφος.


Το πρωτοσέλιδο που οδήγησε στη μήνυση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου