Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

"Σεισμός" στο Βελλίδειο από την παρουσία Σαμαρά

 Όλοι οι "Σαμαροφύλακες" της Θεσσαλονίκης ήταν εκεί και ήταν πολλοί.
Παραδοσιακά, στη Θεσσαλονίκη γινόταν χαμός όταν ερχόταν ο Κώστας Καραμανλής, ο μακράν πιο δημοφιλής όλων των εποχών στη Θεσσαλονίκη, που όμως...τον τελευταίο καιρό ξεχάστηκε, καθώς δεν ανακατεύεται πλέον στην πολιτική και πάει για "αποστρατεία". 
Κι έτσι, αγαπημένος πολιτικός της "φιλελεύθερης παράταξης", έγινε πλέον ο Αντώνης Σαμαράς.Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Βελλίδειου Συνεδριακού κέντρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου, «Τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε».

Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία του τέως πρωθυπουργού της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του έστειλε μήνυμα ενότητας για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ενώ μίλησε με θέρμη για τον «ξεχωριστό» του συνεργάτη κ. Βαρτζόπουλο, με τον οποίο και εργάστηκε πολύ καλά από την αρχή της πορείας του στην πολιτική, όπως ανέφερε. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότεροι από 2.500 πολίτες, στελέχη του κόμματος, αλλά και προσωπικοί φίλοι του πολιτικού και ψυχίατρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου