Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Who is Jordon Trishton Walker and what does he have to say about mutating Covid?

 Έτσι δουλεύει το σύστημα. Ο τύπος είναι διεθυντής εμβολίων της εταιρείας του Θεού, τον παγίδευσαν δημοσιογράφοι, ξέρασε ότι.... η εταιρεία "κατασκευάζει" (ανύπαρκτες ίσως) μεταλλάξεις , για να συνεχίσει να πουλάει". Σε λίγες ώρες, ο τύπος εξαφανίστηκε από όλο το διαδίκτυο. Εσβησαν από παντού οι σελίδες του, το βιογραφικό του κ.λπ. και η google (μια μηχανή αναζήτησης), βάζει προειδοποίηση ..."μη διαβάζεται για αυτόν", ενώ τα συστημικά μέσα ιδιοκτησίας των ιδιοκτητών του πλανήτη, που είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτες της Pfιζερ, του google και του facebook, βάφτισαν τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη ...τι άλλο; "ακροδεξιό"! Για να τον αποδομήσουν. 

Οι veritas λένε ότι επαλήθευσαν ότι είναι στέλεχος της Pφιζερ, τα μέσα των εξουσιαστών, λένε ότι "δεν υπάρχει καν αυτός που εμφανίζεται στο βίντεο", λες και δεν μπορεί να εντοπιστεί....

Απροκάλυπτα πλέον, το θηρίο επιτίθεται σε κάθε τι που δεν βολεύει. Πάνε τα προσχήματα και τα μισόλογα, η λογοκρισία πέφτει σύννεφο, εξαφανίζεται από τον ψηφιακό κόσμο κάθε αντίθετη φωνή.

Με το όνομά του και μόνο που βάλαμε στον τίτλο, τα ρομποτάκια της google, θα μας στειλουν στα τάρταρα. Δεν θα βγαίνουμε πουθενά σε καμία αναζήτηση. Αλλά δεν πειράζει, θα μας διαβάζετε μόνο οι εκλεκτοί, που ξέρετε την αγάπη μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

https://opoyi.com/science/who-is-jordon-trishton-walker-and-what-does-he-have-to-say-about-mutating-covid/

BEBAIΩΣ οι γνώστες χρήστες λένε, πως "τίποτε δεν μπορεί να σβηστεί από το ιντερνετ", αφού υπάρχει το web archive, που αρχειοθετεί ό,τι έχει γραφεί και άρα και να αφαιρέσει η Pfιζερ το βιογραφικό του, θα το βρούμε από το https://web.archive.org/ (εδρεύει στο Πανεπιστήμιο της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο). Έλα όμως που το web archive ...."έπεσε" για πρώτη φορά στην ιστορία του! Για να δούμε για πόσο θα είναι πεσμένο! Λέτε να έχει τη δύναμη να καταστρέψουν το διαδίκτυο, για να μη βρεθεί το βιογραφικό του που είχε μέχρι προχθές η Πφιζερ στο site της;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου