Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Κοπανατζήδες γιατροί : "Ξινίσαμε που έκανε Ντου ο Διοικητής του Νοσοκομείου και είδε ότι λείπαμε"


 Σας βάζουμε τίτλο, αυτόν που θα έπρεπε να είναι και στη συνέχεια τον τίτλο που δίνουν τα συστημικά ΜΜΕ και οι συνδικαλιστές.
Τους ενόχλησε που πήγε με τη φόρμα ύπνου ο.... άνθρωπος και για την ταμπακιέρα ούτε λόγος. Πρόταξη των "προσωπικών δεδομένων" κι άλλα "δικαιώματα", αλλά για την υποχρέωσή τους να είναι στην εφημερία, ούτε λόγος οι ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, που κρύβονται στις εφημερίες ! Λείπατε ή δεν λείπατε ρε;

Διοικητής νοσοκομείου της Πάτρας έκανε νυχτερινή έφοδο φορώντας πιζάμες - Άφωνο το προσωπικό


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα όταν ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», έκανε έφοδο με τις πιζάμες στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να «πιάσει επ’ αυτοφώρω» εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εργασία τους στα εξωτερικά ιατρεία.D

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το περιστατικό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ όπως δήλωσε ο συνδικαλιστής και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Κώστας Πετρόπουλος, πρόκειται για τον αναπληρωτή Διοικητή του Ιδρύματος ο οποίος «όχι μόνο παρουσιάζει ‘σπουδή’ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά λειτουργεί και καθ’ υπερβολήν! Είναι βέβαιο ότι με κάποιο τρόπο, πιθανόν μέσα από τις κάμερες του νοσοκομείου τις οποίες έχει συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο, παρακολουθεί τις κινήσεις των εργαζομένων». Ο κ. Πετρόπουλος είπε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και θα πρέπει να καταγγελθεί.


«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε πως απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν δε τόσο βιαστικός που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με τις πιζάμες, φορώντας ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε στο νοσοκομείο για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει μήπως και στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο για να ντυθεί και μας ήρθες με πιζάμες» ανέφερε στην «Πελοπόννησο» συνδικαλιστής.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο νοσοκομείο, ενώ στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν και «χιουμοριστικά». Άλλοι πάλι θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός ένα στέλεχος της Διοίκησης να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων εξ αποστάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου