Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Το χειροκρότημα στον Κ. Α. Καραμανλή, ο πυλώνας των υποδομών και τα επόμενα βήματα του Σερραίου

 Ο Πρωθυπουργός, όπως συμβαίνει στις επισκέψεις του ανά την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, στο Ηράκλειο συνοδευόταν από...

το «μισό υπουργικό συμβούλιο», μιας και η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου αποτελεί προτεραιότητα της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη.




Αυτό που έκανε εντύπωση στις επιτόπιες πηγές του Predator και σας το μεταφέρω αυτολεξεί, είναι το παρατεταμένο χειροκρότημα που εισέπραξε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ.Α. Καραμανλής, τόσο εντός της κατάμεστης αίθουσας, όπου έλαβε χώρα η ομιλία του Πρωθυπουργού, όσο και στον προαύλιο χώρο, κατά την άφιξη των επισήμων.

Το εξίσου εντυπωσιακό ήταν το σύνθημα που ακούστηκε: «Καραμανλής, Καραμανλής», που σε πολλούς θύμισε τον εθνάρχη, ιδρυτή της παράταξης.

Αλλά και η επίμονη ερώτηση πολιτών προς τον κ. Καραμανλή: «τι θα κάνετε;», προφανώς εννοώντας την πορεία των μεγάλων έργων και στην Κρήτη.

Ο μεθοδικός Σερραίος δεν δίστασε να αναφερθεί στα χρονοδιαγράμματα, που αποτελούν και το ισχυρό χαρτί του, μιας και παραπέμπουν ευθέως στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Ευρύτερα, να σας αποκαλύψω επίσης, ότι το επιτελείο Καραμανλή, υπό την επίβλεψη του ιδίου, προετοιμάζει πυρετωδώς και τις παρουσιάσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις επόμενες επισκέψεις του, σε Δυτική Μακεδονία- Κοζάνη, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη.

Όπου, εκ νέου, θα προτάξει τη δουλειά που υλοποιήθηκε στις υποδομές από τον Ιούλιο του 2019, καθώς και τα επόμενα βήματα στον καταλυτικό αυτόν τομέα για την ανάπτυξη της χώρας, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ελλάδα 2030».

Και κάτι ακόμα.

Στο γραφείο Καραμανλή, είναι έτοιμοι οι φάκελοι για την υπογραφή των συμβάσεων για τους νέους οδικούς άξονες Μπράλος- Άμφισσα και Χαλκίδα- Ψαχνά.

https://www.mononews.gr/politics/predator/to-paraskinio-tis-machis-mitsotaki-tsipra-o-pavlos-marinakis-ke-i-machi-tis-kritis-to-chirokrotima-ston-k-a-karamanli-ke-i-anorthografi-popi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου