Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Οργή της Ομογένειας των ΗΠΑ για τις μπούρδες Συρίγου

 Ο Άγγελος Συρίγος, έβαλε το κοστουμάκι του, όπως κάθε μέρα και βγήκε για χιλιοστή φορά σε ένα κανάλι και μάλιστα...
όχι στον αγαπημένο του ΣΚΑΪ, στον οποίο έχει μόνιμο στασίδι, αλλά στην ΕΡΤ. Εκεί πέταξε την παπαριά του (πάντα με σοβαροφανές ύφος και στυλάκι του άνετου "δεξιού", που είναι πάντα ντυμένος, ξουρισμένος, κοστουμαρισμένος σαν γαμπρός).
Όταν όμως είσαι κάθε μέρα στην TV, μοιραίο είναι να πεις την ουρανομήκη παπαριά (απόντος μάλιστα του Αυτιά, που θα τον διόρθωνε για να τον προστατεύσει).

Η ΕΙΔΗΣΗ




Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου, που υποστήριξε ότι «θέλουμε η Τουρκία να πάρει F16, διότι είναι προς το συμφέρον μας», έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Χαρακτηριστικό, είναι το καυστικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή Συμβουλίου της Ελληνοαμερικάνικης ηγεσίας Έντι Ζεμενίδη, ο οποίος σε υψηλούς τόνους, είπε ότι «δυστυχώς τέτοιες ανοησίες έχω ακούσει μόνο από πράκτορες της Τουρκίας».

Συνεχίζοντας, είπε «ευτυχώς τον Συρίγο δεν τον γνωρίζει κανένας στην Ουάσινγκτον και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει ούτε την άποψη του πρωθυπουργού ούτε του υπουργού Δένδια».

Επίσης, ο Έντι Ζεμενίδης κάλεσε τον Άγγελο Συρίγο «να μας πει για ποιανού λογαριασμού εκφράζει τέτοιες απόψεις».

Υπενθυμίζουμε, ότι μετά τις δηλώσεις του Άγγελου Συρίγγου, έντονες ήταν και οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του υποστήριξε, ότι «ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος, ως λαγός του κ Μητσοτάκη, προαναγγέλλει ότι "θέλουμε η Τουρκία να πάρει F16... διότι είναι προς το συμφέρον μας".

Η επικίνδυνη πολιτική του "πιστού και προβλέψιμου συμμάχου" των ΗΠΑ υπαγορεύει το να βαφτίζει ο κ Μητσοτάκης το κρέας ψάρι. Ωστόσο και η κοροϊδία έχει και τα όριά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου