Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Απεβίωσε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Β'

 
Έφυγε απόψε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του «Υγεία». Είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά... είχε πολλά προβλήματα υγείας. Κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.
Ο άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ως “βασιλιάς δίχως βασίλειο”. Ο ίδιος, πάντως, συνήθιζε να λέει ότι «δεν είμαι ο πρώην βασιλεύς, είμαι ο βασιλεύς Κωνσταντίνος, τελεία και παύλα». Αργότερα, σε μία σπάνια συνέντευξή του είχε εμφανιστεί πιο χαλαρός με το όλο ζήτημα. «Δεν με ενοχλεί το τέως. Όλοι είμαστε τέως κάτι...»

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ  ΑΠΟ ΤΗ  «Βασιλική Ένωση» Ελλάδος,  

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ Α.Μ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β’. 

 

 

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της «Βασιλικής Ενώσεως», με μεγάλη θλίψη πληροφορούμενοι την είδηση για τον θάνατο της Α.Μ. Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’(1940-2023) εκφράζουμε με ειλικρίνεια τα θερμά συλλυπητήρια στην Α.Μ.  Βασίλισσα  Άννα –Μαρία, στην Α.Μ. Βασίλισσα –Μητέρα ,Σοφία της Ισπανίας, στην Α.Β.Υ. Πριγκίπισσα Ειρήνη της Ελλάδος, στην Α.Β.Υ. Πρίγκηπα Παύλο της Ελλάδος και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειάς του χρυσού Ολυμπιονίκη του 1960. Εις τον αείμνηστο Βασιλέα ευχόμαστε του αιωνίαν ανάπαυσιν εν χώρα ζώντων και στη Βασιλική Οικογένεια την εξ ύψους παρηγορίαν από τον αναστάντα εκ νεκρών Κύριο Ιησού Χριστό.

 

Για το Δ.Σ. της Βασιλικής Ενώσεως ,

 

Ο Πρόεδρος Διονύσιος Βουλγαρόπουλος. 

Δημοσιογράφος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου