Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Στρίμωξαν άγρια τον Θεοδωρικάκο, για "υπόθεση με ναρκωτικά του γιου του"

ΜΜΕ της αντιπολίτευσης, στρίμωξαν άγρια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Την αρχή έκανε το Documento, που... αποκάλυψε ότι ο γιος του Υπουργού συνελήφθη με ναρκωτικά και αφέθηκε ελεύθερος με "άνωθεν" παρεμβάσεις σε αξιωματικούς της αστυνομίας, τους οποίους εκφόβισαν για να συγκαλύψουν την υπόθεση (το θέμα εδώ: https://www.documentonews.gr/article/apokleistiko-anotatos-axiomatikos-tis-el-as-kataggellei-oti-sygkalyfthike-ypothesi-narkotikon-meloys-tis-oikogeneias-taki-theodorikakoy/).

Ο Υπουργός μίλησε για αθλιότητες (το ίδιο έκανε κι ένας Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ όταν συνελήφθη για ναρκωτικά ο γιός του) και απείλησε με μηνύσεις.

Το απόγευμα, σειρά πήρε το  MEGA που αποκάλυψε φωτογραφίες και επιβεβαιώνει ότι είναι αλήθεια όσα γράφει το Documento.

Όσο την είδηση έπαιζε μόνο το Documento ο Υπουργός ήταν στην επίθεση, όμως τώρα που επιβεβαίωσε το MEGA, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τον "Κνίτη Υπουργό". Όχι φυσικά επειδή ο γιος του έμπλεξε σε μια παρέα με ναρκωτικά (μάλλον "ψιλικατζίδικη" ήταν η υπόθεση), αλλά επειδή παρενέβη τόσο εξώφθαλμα, για να αποκρύψει το "σκάνδαλο", που ΔΕΝ θα ήταν σκάνδαλο, αν δεν παρενέβαινε. 

Καλύτερα να έλεγε ο άνθρωπος "Ναι ρε, ο γιος μου καπνίζει μπάφο, ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος; επιλογή του είναι, ενήλικας είναι, τί μπορώ να κάνω; Ολοι αυτοί οι πατεράδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα, είναι χαρούμενοι; Δεν μου αρέσει, μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά είναι. Τι φταίω εγώ; Τι φταίμε οι γονείς για τις επιλογές των ενήλικων παιδιών μας; Μπορώ να κάνω κάτι;"

Αν έκανε αυτή την εξήγηση, θα κέρδιζε και τη συμπάθεια του κόσμου. Όμως επέλεξε -ως γνήσιος αριστερός- το κουκούλωμα.

Περισσότερα στο https://www.in.gr/2023/01/30/greece/apokalypsi-vrethikan-narkotika-stin-katoxi-tou-giou-tou-theodorikakou/ 


BONUS. Βέβαια, το MEGA δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και εντιμότητα! Ασχολήθηκε, επειδή ο Θεοδωρικάκος "αποστράτευσε" ανώτατους αξιωματικούς, που ο αφέντης Μαρινάκης ήθελε να μείνουν (έτσι γράφουν sites που ασχολούνται με θέματα της αστυνομίας> https://www.crisismonitor.gr/2023/01/26/o-theodorikakos-quot-efage-quot-anthropoys-toy-marinaki-stin-el-as/). Ο Βαγγέλας την είχε στημένη στον Θεοδωρικάκο, επειδή δεν του έκανε τα χατίρια. Όμορφα πράγματα στην Κολομβία των Βαλκανίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου