Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

"Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Διώξτε τον Ιβάν Σαββίδη απ΄την Ελλάδα, αναγκάστε τον να πουλήσει τα πάντα"

Εδώ και κάµποσο καιρό σάς γράφω για το σοβαρό ενδεχόµενο να υπάρξουν εξελίξεις µε επίκεντρο τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και τις εν Ελλάδι επενδύσεις του. 
 Αυτή η ώρα έφτασε, αφού, όπως πληροφορούµαι από σχετικά αξιόπιστη πηγή, οι Αµερικανοί έχουν ασχοληθεί -και µάλιστα πολύ σοβαρά- µε τις... ηµέρες και τα έργα του οµογενούς επιχειρηµατία. 

 Επί της ενασχόλησής τους φαίνεται πως έχουν ενηµερώσει (εκτός των άλλων) και την ελληνική κυβέρνηση. Το προσεχές διάστηµα να περιµένουµε εξελίξεις επί του συγκεκριµένου πεδίου. 

Και δεν µιλάµε για συστάσεις και κάτι ψιλά, αλλά περί κανονικού τελεσιγράφου. Βασική προτεραιότητα για τους Αµερικανούς είναι η αποεπένδυση από τον τηλεοπτικό σταθµό Open και ακολούθως εκείνο που τους απασχολεί είναι το λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Σε σχέση µε το κανάλι του Ιβάν, µαθαίνω ότι υπάρχει µια κινητικότητα, που συνδέεται µε την πώλησή του.


γράφουν τα Παραπολιτικά του Βαγγέλη Μαρινάκη (ο Γιάννης Κουρτάκης), τηρώντας την "αποκαλυπτική συνωμοσιολογία" επί 3 χρόνια, στα οποία "φεύγει ο Ιβάν Σαββίδης" "πιέζουν οι Αμερικανοί" "πουλιέται το Open" "εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης" κι άλλα παρόμοια...

Φυσικά, οι Αμερικανοί ως γνωστόν, δεν επεμβαίνουν τόσο απροκάλυπτα στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας, ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποκύπτει σε εκβιασμούς :))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου