Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κίμων Τρουπής - Τον χλευάζουν επειδή ήταν φανατικός υπέρμαχος του εμβολίου

"Έφυγε" από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Κίμων Τρουπής. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με.... ιδιαίτερη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αναφέροντας πως έφυγε από τη ζωή, αιφνιδίως, χθες το βράδυ.

Τον Κίμωνα Τρουπή αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση η ΕΡΤ. "Ο Κίμων Τρουπής υπήρξε επί σειρά ετών διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ασκώντας πάντα με υποδειγματική συνέπεια και επαγγελματισμό τα καθήκοντα του. Την αγάπη και το πάθος για την δημοσιογραφία, που κληροδότησε στον γιο του και σημερινό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιάννη Τρουπή, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ακόμη και μέχρι πριν από λίγες μέρες δίδασκε τους νεότερους πώς να αποφεύγουν τα λάθη στη μετάδοση της είδησης και την ξύλινη τηλεοπτική γλώσσα. Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας και η Διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζουν τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γιάννη και στην οικογένειά του" αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ.


H είδηση του θανάτου, αποτέλεσε ευκαιρία για "κράξιμο" στη σελίδα του θανόντος, από "ψεκασμένους" όπως αποκαλούσε ο ίδιος όσους δεν εμβολιάστηκαν, καθώς ήταν υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου