Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

"Κλείδωσαν" για τις 9 Απριλίου οι εκλογές, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και... μην μου πείτε πως δεν το έχετε αντιληφθεί –αφού οι υποψήφιοι βουλευτές τρέχουν από πίττα σε πίττα και τρέχουν για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Σε ό,τι αφορά τους αρχηγούς ξεκινούν πλέον οι περιοδείες στην Περιφέρεια. Το σενάριο εκλογών για τις 9 Απριλίου έχει κλειδώσει σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού και όλοι κινούνται πλέον με βάση αυτό. 

Πρώτος ο πρωθυπουργός που σήμερα δίνει θεματική συνέντευξη Τύπου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με αντικείμενο την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας. Τετάρτη και Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο και αναμένεται να δώσει κι εκεί συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα, με στόχο να αναδειχθεί το κυβερνητικό έργο στα τοπικά μέσα. 

Μετά την Κρήτη ακολουθεί η επίσκεψη στην Ιαπωνία (η τελευταία διεθνής επίσκεψη πριν τις εκλογές), ενώ έπεται περιοδεία σε Κοζάνη, Λάρισα και Λαμία. Με αυτά και με αυτά θα φτάσουμε Καθαρά Δευτέρα – ε, λίγο μετά, αρχές Μαρτίου φαντάζομαι ο Πρωθυπουργός θα μπουμπουνίσει τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου