Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

C-130 – στην υπηρεσία του λαού

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

         Στο περιθώριο των συνταρακτικών ειδήσεων των ημερών των σχετικών με την κηδεία του Κωνσταντίνου διάβασα και ότι ο ευρισκόμενος στη Λήμνο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος, εξ ου και κρίθηκε απαραίτητη η...

μεταφορά του στην Αθήνα. Η διακομιδή έγινε με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Αν ο 6χρονος Θωμάς που έχασε προσφάτως της ζωή του ήταν γιος κάποιου επώνυμου, σίγουρα θα είχε μεταφερθεί από τα Γρεβενά στην Πάτρα ή στην Αθήνα με C-130 και όχι με ασθενοφόρο, το οποίο μάλιστα υπέστη βλάβη στη διαδρομή.

        Κατά τα λοιπά οι υπηρεσίες του Δημοσίου και του Δήμου καθαρίζουν την περιοχή γύρω από τους τάφους των Βασιλέων στο Τατόι, ώστε να υποδεχθεί και τον τελευταίο άνακτα της χώρας. Βολές κατά της υπουργού Πολιτισμού Μενδώνη που δεν φρόντισε εγκαίρως τον ευπρεπισμό του Τατοΐου μετά τις περυσινές καταστροφικές πυρκαγιές.  Γιατί, όμως, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος και τα παιδιά του δεν επιμελήθηκαν της αποκατάστασης  του χώρου γύρω από τους τάφους των προγόνων τους;  Λέω εγώ τώρα.

      Ευτυχώς, πάντως, που όλα τα ΜΜΕ με ενημέρωσαν όχι μόνον ποιοί αλλοδαποί γαλαζοαίματοι θα παραστούν στην κηδεία, αλλά και σε ποιό ξενοδοχείο θα καταλύσει έκαστος. Σημασία στη λεπτομέρεια.

Σώτος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου