Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Λάσπη στη Λάσπα για χάρη του Μήτσου του Ντραγκκουϊνιστού

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

         Κάποιος-α-ο έκανε μια διάλεξη σε παιδάκια. Για να δώσει το μήνυμα, ότι η ομοφυλοφιλία  είναι...

κάτι απολύτως φυσιολογικό. Τους την έπεσε η Λάσπα του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ  και την πήρε και τη σήκωσε. Εδράξατο, όμως, της ευκαιρίας ο Φώτης Σουργελόπουλος, για να αναρωτηθεί ποίος ο λόγος που  στα παιχνιδάδικα υπάρχουν τμήματα με παιχνίδια για αγοράκια και τμήματα για παιχνίδια για κοριτσάκια. Κάτω τα στερεότυπα ρε. Και στα μαιευτήρια να μην πουλάνε τα καταστήματα γαλάζια ρουχαλάκια για τα αγοράκια και ροζ ρουχαλάκια για τα κοριτσάκια. Τί αναχρονισμοί είναι αυτοί;

        Και γιατί όχι; Αφού ο βουλευτής Χειμάρας παρέδωσε την έδρα του [τη βουλευτική] δηλώνων, ότι αναλαμβάνει την «ευθύνη που του αναλογεί», γιατί να μη λέει παπαριές ο κάθε παπάρας;  Δηλαδή ρε φιλάρα φέρει ευθύνη και κάποιος άλλος εκτός από σένα που παρεβίασες το Σύνταγμα; Δυστυχώς έχουμε χάσει την επαφή με τη σωστή έκφραση και ασχολούμεθα με  τρίχες. Εκεί οφείλεται η ασυνεννοησία.

         Εξ αφορμής της υπόθεσης Χειμάρα, πάντως, πληροφορηθήκαμε, ότι η πολυδαίδαλη νομοθεσία μας δεν προβλέπει περίπτωση έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα. Ουδέν κακόν αμιγές καλής πληροφόρησης για κάτι κακό.

          Η επόμενη εξαιρετική είδηση είναι ότι ο διάδοχος του αγγλικού θρόνου Ουίλιαμ είχε γρονθοκοπήσει τον αδελφό του Χάρυ το 2019. Τόσο δυνατά που ο Χάρυ έπεσε πάνω στο δοχείο τροφής του σκύλου που έσπασε και του μπήκαν τα γυαλιά στην πλάτη. Πω πω πω πω!!! Ταράχθηκα σύγκορμος επί τω ακούσματι της  θλιβερής αυτής είδησης.

         Από την άλλη ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εισαγγελάτος μας ενημέρωσε, ότι ο πρώην Πάπας Βενέδικτος είναι ο πρώτος Πάπας μετά από 600 χρόνια που «παραιτήθηκε πριν πεθάνει». Κρίμα που σταμάτησε εκεί και δεν μας ανέφερε τα ονόματα εκείνων που  παραιτήθηκαν αφού πέθαναν, για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

        Ενημερώθηκα και για το γεγονός, ότι η Καϊλή θα δει επί τέλους το μωρό της που θα την επισκεφθεί στη φυλακή. Με είχε φάει η αγωνία  τόσες ημέρες.

        Ουδείς τηλεαστέρας, όμως, του Εισαγγελάτου μη εξαιρουμένου, ενημέρωσε για την επιστολή παραίτησης Διευθύντριας Παθολογικής Κλινικής νοσοκομείου, με την οποία περιγράφει το  σύστημα Υγείας με τα μελανότερα χρώματα.

   https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/373341_sygklonizei-giatros-toy-esy-giati-exanagkazomai-se-paraitisi

        Τις ελπίδες μας έχουμε εναποθέσει στον υπέροχο δάσκαλο Νατσιό που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους  με εξαιρετικό κείμενό του εις απάντηση του Μήτσου του Ντραγκκουϊνιστού. Μας ενημέρωσε, ότι ο Αίσωπος τα είχε πει όλα πριν χιλιάδες χρόνια.

https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B7/

Τίτλος: «Ζευς και αισχύνη».

«Ζευς πλάσας ανθρώπους τας μεν άλλας διαθέσεις ευθύς αυτοίς ενέθηκε, μόνης δε αισχύνης επελάθετο. Διόπερ αμηχανών, πόθεν αυτήν εισαγάγη, εκέλευσε αυτήν διά του αρχού εισελθείν. Η δε το πρώτον αντέλεγε και ανηξιοπάθει, επεί δε σφόδρα αυτή επέκειτο, έφη: αλλ’έγωγε επί ταύταις ταις ομολογίαις είσειμε ως αν έτερον μοι επεισέλθη, ευθύς εξελεύσομαι. Από τούτου συνέβη πάντας τους πόρνους αναισχύντους είναι. Τούτω τω λόγω χρήσαιτο αν τις προς άνδραν μάχλον».


«Όταν έπλασε ο Δίας τους ανθρώπους, έβαλε αμέσως μέσα τους διάφορες ψυχικές αρετές και ιδιότητες και ξέχασε μόνο την ντροπή. Επειδή δεν ήξερε από που να την εισαγάγει και αυτήν, την διέταξε να εισέλθει από τον πισινό. Εκείνη κατ’ αρχάς διαφωνούσε και έλεγε ότι δεν της αξίζει τέτοια μεταχείριση. Επειδή ο Ζεύς επέμενε σφόδρα, του είπε: Θα εισέλθω μόνο με την συμφωνία ότι, αν μπει από εκεί τίποτε άλλο μετά από μένα, εγώ αμέσως θα εξέλθω. Γι’ αυτό από τότε και ύστερα όλοι οι πόρνοι είναι αναίσχυντοι.»

          Αν κάθε σχολική μονάδα είχε έναν τουλάχιστον Νατσιό. Ίσως όλοι να απαντούσαμε σωστά στις ερωτήσεις «Τί εορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Την 28η Οκτωβρίου;».

Σώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου