Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Οικονόμου: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Βελόπουλο (το κρατάμε παπατζή! 9/1/2023)

 Γιατί ρε μάστορα; Πρώτος καταδίκασε ο κηραλοιφάς τον αντισημιτισμό; Τι κακό έχει; Άμα κυβερνήσει θα κάνει πιρουέτες κι αυτός.  Ό,τι έκανε ο Καρατζαφέρης, ο Πλεύρης, ο Άδωνις, ο Τσίπρας κλπ. Όταν έχουν μικρά ποσοστά όλοι είναι ....επαναστάτες, μόλις τσιμπήσουν την εξουσία γίνονται γατάκια. 

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν, να δώσω ένα παράδειγμα του πώς θα κυβερνήσει ο Βελόπουλος:

Οπαδοί του Βελόπουλου είναι οι αντιεμβολιαστές. Το ραδιόφωνό του φιλοξενεί όλους τους αντεμβολιαστές, κάνει αποκαλύψεις για τα "κακά εμβόλια" για τις "ξαφνικίτιδες" κλπ. Ε, λοιπόν, αν συγκυβερνήσει αυτός ο τύπος κι ο Μητσοτάκης του δώσει το Υπουργείο Υγείας, θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό με 4 εμβόλια ετησίως και στα βρέφη! Θα απολύσει (όχι απλά θα βγάλει σε διαθεσιμότητα) όσους γιατρούς δεν το έκαναν. Ξεχάσατε ότι ο Πλεύρης όταν ήταν στην απέξω έγραφε διατριβές για το δικαίωμα του ασθενή να επιλέγει μόνος του οτιδήποτε αφορά τη θεραπεία του κι όταν έγινε Υπουργός της Pfizer ...ε, της ΝΔ ήθελα να πω, έβγαλε σε διαθεσιμότητα όσους επιστήμονες της Υγείας, επέλεξαν να μην κάνουν το "εμβόλιο";

Βρε ίδιοι είναι όλοι. Ίδιοι !

Φ.Μ.


Η ΕΙΔΗΣΗ


Στο θέμα των επικείμενων εκλογών και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.


«Παραμένουμε σταθεροί σε αυτό που από την αρχή είπε ο πρωθυπουργός: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Οποιαδήποτε στιγμή από τον Απρίλιο και μετά», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Οικονόμου.

Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου: «Θα επιδιώξουμε μια ισχυρή εντολή. Η Νέα Δημοκρατία έχει ισχυρή πιθανότητα για αυτοδυναμία (…) Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον κ. Βελόπουλο» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου