Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ: Η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για να ξαναβγεί ο Μπουτάρης

Μόνο αν διαβάζετε makpress, καταλαβαίνετε πριν από όλους, γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Ολοι οι άλλοι θα σας λένε μόνο ειδήσεις, οι οποίες θα έχουν ΕΝΑΝ άξονα: την εσωστρέφεια στη ΝΔ και την αδυναμία της να.....
"κατεβάσει" μια και μόνη υποψηφιότητα, ικανή να κερδίσει τον "ψόφιο" έτσι κι αλλιώς δημοσκοπικά Μπουτάρη.

Όσοι δεν διαβάζουν makpress, σπάνε το κεφάλι τους -και θα το σπάνε περισσότερο- με αυτά που γίνονται και θα γίνουν στην "κεντροδεξιά παράταξη". Θα διαβάζει ο άλλος συνεχώς για γκρίνιες, αναβολές, διαγραφές, διαφωνίες και θα αναρωτιέται: "μα καλά, αφού ο Μπουτάρης παραπαίει, αφού εισπράττει την λογική φθορά των δύο θητειών, γιατί δυσκολεύεται τόσο η ΝΔ να βρει κάποιον, να τον στηρίξει ενωμένη χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις και να κερδίσει το δήμο πανεύκολα;".

Κανένα άλλο site ή ΜΜΕ δεν πρόκειται να σας πει την αλήθεια που ΞΕΚΑΘΑΡΑ, πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν γίνεται, σας λέει το makpress: Γιατί η ΝΔ Αθηνών ΔΕΝ θέλει να χάσει ο Μπουτάρης. Φοβάται το ενδεχόμενο να χάσει ο Μπουτάρης από νεοδημοκράτη, για αυτό θα κάνει τα πάντα για να υπάρχει εσωστρέφεια. Αν δει π.χ. ότι η τοπική ΝΔ κατέληξε σε ένα όνομα με το οποίο συμφωνούν όλοι (πείτε όποιο όνομα θέλετε, π.χ. Κούδας ή Πασχάλης Τερζής ή Ρονάλντο, δεν έχει σημασία το όνομα), η ΝΔ Αθηνών, κάτι θα βρει για να υπονομεύσει την υποψηφιότητα ! Θα προτείνει άλλον !

Άρα μην κάθεστε να διαβάζετε κάθε μέρα τα της εσωστρέφειας της ΝΔ. Εσείς ξέρετε τι ακριβώς θα γίνει και κυρίως, ΓΙΑΤΙ θα γίνει. Επειδή η ΝΔ φοβάται να πάει κόντρα στο "γιο του αφεντικού".


Το σημερινό, αδιάφορο μενού της ειδησιογραφίας (αδιάφορο για σας που ξέρετε την αιτία και όχι μόνο τις αφορμές), είναι ότι

ο Σωκράτης Δημητριάδης, ξίνισε με τον Εφραίμ Κυριζίδη, που θα ανακοινώσει σε λίγο την υποψηφιότητά του, ο Καλαφάτης δεν θέλει να τον δει κι ο μικρός Κούβελας, θέλει κι αυτός να παίξει μπάλα, αλλά μόνο με τις ευλογίες του κόμματος.

Η ουσία είναι ότι η δημοτική παράταξη της ΝΔ, θα γίνει χίλια κομμάτια, όχι επειδή βγήκε μπροστά ένας υποψήφιος κι όχι άλλος, αλλά επειδή πολύ απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πάνε κόντρα στον Μπουτάρη, επειδή είναι ο "γιος του αφεντικού στο μαγαζί". Αν αποχωρήσει ο Μπουτάρης, τότε να δείτε πώς θα ξεθαρρέψει η ΝΔ και θα αρχίσουν όλοι να κελαηδάνε !!! Και πώς θα τα βρουν όλοι, μπροστά στο ενδεχόμενο να πάρουν το δήμο στα χέρια τους !