Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026

Λατινοπούλου: Οι γύφτοι εγκληματούν καθημερινά. Οι Ρουβίκωνες κάνουν ό,τι γουστάρουν. Οι μπαχαλάκηδες το ίδιο.

Α. Λατινοπούλου: "Δύο νεαρές γυναίκες αστυνομικοί βγήκαν στον δρόμο για να προστατεύσουν τους πολίτες και κατέληξαν οι ίδιες θύματα επίθεσης."

Γιατί η επίθεση που δέχτηκαν από έναν 48χρονο επειδή κάνανε τη δουλειά τους δυστυχώς δεν είναι....

ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Είναι σύμπτωμα μιας κοινωνίας όπου ο σεβασμός στον νόμο και στους θεσμούς έχει καταρρεύσει.

Οι γύφτοι εγκληματούν καθημερινά.

Οι Ρουβίκωνες κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Οι μπαχαλάκηδες το ίδιο.

Οι λαθρομετανάστες ακόμα χειρότερα.

Η φράση δε, που τόλμησε να ξεστομίσει ο 48χρονος:  «δεν θα γράψεις εσύ εμένα» αποτυπώνει τη νοοτροπία της ατιμωρησίας. Όταν η παραβατικότητα αντιμετωπίζεται με ανοχή, το μήνυμα είναι ένα: ο νόμος είναι προαιρετικός.

Και η πολιτική ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Ελλάδα χρειάζεται ασφάλεια και επιβολή του νόμου, όχι επικοινωνιακή διαχείριση.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ απαιτεί:

•⁠  ⁠Αυστηρές και άμεσες ποινές για κάθε επίθεση σε αστυνομικό.

•⁠  ⁠Πλήρη νομική και υπηρεσιακή προστασία στους αστυνομικούς που εφαρμόζουν τον νόμο.

•⁠  ⁠Άμεση απονομή δικαιοσύνης, χωρίς καθυστερήσεις και πρακτικές ατιμωρησίας.

•⁠  ⁠Υποχρεωτικές body cams για αντικειμενική καταγραφή κάθε περιστατικού.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ απαιτεί το αυτονόητο: Νόμος, τάξη και ασφάλεια για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς ασυλία για κανέναν.

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου