Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δείτε τι έκανε ο Δήμος Έδεσσας για το όνομα της Μακεδονίας ! (ΦΩΤΟ)

Η κίνηση έχει βαθύ νόημα
ΔΕΙΤΕ:

Σε συμβολικό κλείσιμο του δημαρχείου της Έδεσσας προχώρησε ο δήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιάννου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο Σκοπιανό.

Ο δήμαρχος ανήρτησε πανό έξω από το κτήριο το οποίο αναγράφει «ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ», κίνηση «αλληγορική» όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος και η οποία έχει ένα «βαθύ νόημα για αυτούς που είναι Μακεδόνες. Γιατί αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Μακεδόνες».

(σχόλιο makpress: με κάτι τέτοια, είμαστε απολύτως βέβαιοι, ότι δεν θα μείνει ατιμώρητος. Θα εφευρέσουν "σκάνδαλο" για να τον τιμωρήσουν, θα τον λοιδωρήσουν, θα λυσσάξουν να χάσει τις επόμενες εκλογές. Επικίνδυνος για τα νεοταξίτικα ιδρύματα, πρέπει να συκοφαντηθεί! Πρακτοράκια στη δημοσιογραφία και τη δικαιοσύνη, πιάστε δουλειά! Κρατήστε το όνομά του: Δημήτρης Γιάννου. Του χρόνου κάπου στον Ιούνιο του 2019, που θα γκουγκλάρετε το όνομά του, η google θα φροντίσει να βγαίνει ψηλα, άρθρο που αναφέρεται σε κάποιο δήθεν "σκάνδαλο" ή δίωξη. Δεν ξεχνάνε αυτοί λέμε! Δεν αφήνουν ατιμώρητους, πατριώτες που χαλάνε τη νεοταξίτικη σούπα)