Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Καλαφάτης: Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 2019


Προχωράει κανονικότατα το σχέδιο της ΝΔ, να κατεβάσει μια αδύναμη προσχηματική υποψηφιότητα, ώστε να να ξαναεκλεγεί ο Μπουτάρης, που είναι.....
η κρυφή επιθυμία της ηγεσίας της -ΝΑΙ, η ηγεσία της ΝΔ στην Αθήνα, θέλει να εκλεγεί ο Μπουτάρης κι όχι ο δικός της υποψήφιος-, όχι επειδή αγαπά τον Μπουτάρη και εκτιμά ότι είναι καλός δήμαρχος, αλλά για να πουλήσει εκδούλευση στους αγαπητούς φίλους μας εβραίους, άνθρωπος των οποίων κατάφερε να θεωρείται ο Μπουτάρης (μαγκιά του). Τόσο απλά, τόσο ωμά. Ε, αυτή είναι η αλήθεια, που ΟΛΟΙ ξέρετε, ΟΛΟΙ ξέρουν, αλλά είναι λιγάκι ταμπού και κανείς δεν θα σας το πει. Θα σας τα γράφουν οι διάφορες δημοσιογραφικές σελίδες, πάντα με μισόλογα, χωρίς να μπαίνουν στο ζουμί, επειδή φοβούνται να γράψουν ότι η δήθεν "αγάπη" στον Μπουτάρη, προέρχεται από το ότι είναι "ο άνθρωπος του αφεντικού στο μαγαζί", οπότε όλοι θέλουν να τα ΄χουν καλά μαζί του, για να μην έχουν το θυμό του αφεντικού. 

ΟΛΟΙ αντιλαμβάνεστε , ότι η ΝΔ δεν ...θέλει να κατεβάσει μια ισχυρή ενωτική υποψηφιότητα, κωλυσιεργεί επίτηδες και με σύστημα και ταλανίζεται, ώστε να γίνει το χατίρι της πρεσβείας του Ισραήλ να ξαναβγεί ο εκλεκτός της σιών. Τόσο απλά, τόσο ωμά, για όσους βαριέστε τα μισόλογα και το παρασκήνιο.

Αν εκλεγεί ο Μπουτάρης, η ηγεσία της ΝΔ (όπως και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλων σχεδόν των κομμάτων) θα αναπνεύσει με ανακούφιση, που ...έχασε ο δικός τους. 

Τόσο απλά, για όσους βαριέστε να διαβάζετε παπαρολογίες και θέλετε την καθαρή -αλλά δύσκολη- αλήθεια.


Η ΕΙΔΗΣΗ από το καλό myportal

Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές του 2019 ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το πρωί σε σύσκεψη της δημοτικής του ομάδα «Εντάξει» ο Σταύρος Καλαφάτης. Όπως τόνισε θα επικεντρωθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, άλλωστε διατηρεί την ιδιότητα του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. 

Ωστόσο θα παραμείνει επικεφαλής της παράταξης και της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο ως το τέλους της θητείας. 

Ο κ. Καλαφάτης είχε δηλώσει πρόσφατα σε δημοσιογράφους πως θα λάμβανε τις οριστικές του αποφάσεις εγκαίρως, το αργότερο έναν χρόνο πριν τις εκλογές. Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει» Μάκης Κυριζίδης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Θεσσαλονίκης. 


Ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας για το Δήμο Θεσσαλονίκης, με ..ΝΕΑ υποψηφιότητα από το χώρο της Ν.Δ.