Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ιερά Μονή Εσφιγμένου εναντίον της συμφωνίας

Ντροπή αισθάνεται κάθε Έλληνας σήμερα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πέρα από όποιες κομματικές και πολιτικές απόψεις. Σήμερα είναι....
μια θλιβερή και ντροπιαστική ημέρα που ευχόμαστε να είναι ένας απλός εφιάλτης και να ξυπνήσουμε.

Αλλά να φοβάστε την αντίδραση του Έλληνα γιατί θα την βρείτε μπροστά σας. Κατεβάσατε τις εικόνες από τα σχολεία, συμμετέχει πρόθυμα σύσσωμο το κυβερνητικό συμβούλιο σε εκδηλώσεις, ευτυχώς μικρής μερίδας πολιτών, που δηλώνουν υπερήφανοι για την παράφυση σεξουαλικότητα τους, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση. Σαν να μην έφτανε αυτό τους δίνετε το δικαίωμα να υιοθετούν ορφανά ταλαίπωρα παιδιά, που δεν τους φτάνει μόνο η ατυχία τους, τα καταδικάζετε κι εσείς να μεγαλώσουν σε ένα νοσηρό περιβάλλον που απέχει εντελώς από την φυσιολογική ελληνική οικογένεια και τις χριστιανικές της αρχές, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση. Σήμερα πουλάτε και την ιστορία μας, την μνήμη των ηρώων μας, και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση.

ΕΩΣ ΕΔΩ…ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ… και το θεωρείτε αυτό πολιτική στάση.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ … και αυτό είναι εθνική στάση όλων των Ελλήνων. Η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου δηλώνει παρούσα σε κάθε διαμαρτυρία ενάντια στην ανεύθυνη εκποίηση της ιστορίας μας, αρχής γενομένης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 10:00 & το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις ΠΡΕΣΠΕΣ, πάλι 10:00.

ΟΣΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ…ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ…ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


http://esfigmenou.blogspot.com/2018/06/15-1000.html