Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Σε πλήρη ανάπτυξη όλος ο αμερικανικός μηχανισμός προπαγάνδας για τον κατευνασμό της οργής για τη συμφωνία

Όταν οι μέσοι χρήστες του διαδικτύου, ανοίγουν τον internet explorer, βλέπουν κατευθείαν, ειδήσεις. Όπως τις διαλέγει το σύστημα. Βεβαίως και μπορούν να...
αλλάξουν ρυθμίσεις κ.λ.π. , αλλά πρακτικά το 99% των χρηστών βλέπει κατευθείαν ειδήσεις κι από αυτούς, το 90% βλέπει την πρώτη είδηση. Σήμερα, είναι πρώτη είδηση, άρα έχει εξασφαλισμένη αναγνωσιμότητα, η "είδηση" που λέει:

"Τα απόρρητα αρχεία που κατέθεσε ο Νίκος Κοτζιάς"

Στη συνέχεια, ο αναγνώστης θα κατευθυνθεί σε φιλοκυβερνητικό site, το οποίο παραθέτει ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΈΙΔΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ έγγραφα του πρέσβη Αδαμάντιου Βασιλάκη και λέει: 


"Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατέθεσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης μία σειρά από κυβερνητικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ότι οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις δεν είχαν εξασφαλίσει, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ, τη σύνθετη ονομασία erga omnes."

Θέμα 1ο: Αν δημοσίευε κάποιο άλλο σάιτ Α.Α.Ε.Χ. έγγραφα, θα είχε συλληφθεί ο υπεύθυνος και θα του είχε ήδη ασκηθεί δίωξη για διαρροή κρατικών μυστικών και θα επικρεμόταν ποινή 10ετούς κάθειρξης, από την ...αδέκαστη. Στην περίπτωση αυτή, μούγκα η αδέκαστη.

Θέμα 2ο. Από την προσεκτική ανάγνωση των εγγράφων, προκύπτει ότι αναφέρονται σε πασίγνωστα θέματα, δεν αποκαλύπτουν απολύτως τίποτε, δεν "καίνε" κανέναν, με δυό λόγια είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασήμαντα. Ούτε συμφωνίες αποκαλύπτουν, ούτε προδοσίες, ούτε υποχωρήσεις, ούτε τίποτε. Έγγραφα ρουτίνας ενός υπηρεσιακού παράγοντα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον. 

Όμως πόσοι θα φτάσουν την ανάγνωση μέχρι το τέλος, ώστε να πουν "έχασα 20 λεπτά και τελικά ...τζίφος! Μας δουλεύετε ρε; Πού είναι το σημαντικό;"

Από την εμπειρία μας, σας λέμε ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το 1% !!!!

Το υπόλοιπο 99% θα μείνει στους τίτλους, όπως έμεινε με τις μπούρδες ότι "η Ελλάδα αναγνώρισε Μακεδονική γλώσσα το 1977" κι άλλες ηλιθιότητες.

Άνθρακες ο θησαυρός, αλλά η προπαγάνδα δούλεψε !

Το ξέρουν καλά το παιχνίδι οι προπαγανδιστές. Το παν είναι να έχεις πολλά ΜΜΕ στη διάθεσή σου, να παίζουν τον ίδιο τίτλο, που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που λένε μέσα, αλλά το 99% θα μείνει στον τίτλο και θα πλάσει το σενάριο που τον βολεύει, ανάλογα με την ιδεολογία του και την ιδεοληψία του.

Το ξαναγράψαμε πολλές φορές: ο Γκέμπελς είναι πολύ περήφανος για τους Αμερικανούς ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ και οι ινστρούχτορες της CIA, πολύ ικανοποιημένοι από τους μαθητές τους, τους έλληνες "αριστερούς".  Τόσο πρόθυμους και συνεργάσιμους yesmen δεν ξανάδαν οι Αμερικανοί !