Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το πιο σημαντικό ερώτημα για τη συμφωνία θα το κάνει κανείς στον Τσίπρα;

Αναγνωρίζουμε λοιπόν με την δική μας υπογραφή, ότι οι Σλάβοι της FYROM είναι ....
Μακεδόνες/Πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας (Macedonian/citizen of the Republic of North Macedonia). Δηλαδή Μακεδόνες, με μια φλύαρη επεξήγηση στο τέλος, που δεν θα απασχολήσει κανέναν.
Δεχόμαστε λοιπόν ότι αυτούς που μέχρι τώρα αποκαλούσαμε "Σκοπιανούς", πρέπει να τους λέμε  "Μακεδόνες". Οι οπαδοί της συμφωνίας, μας λένε "μα, εξηγούμε μετά ότι είναι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας κι όχι άλλης".

Και τώρα η απλή ερώτηση:

τους Σκοπιανούς στον Καναδά, πώς θα τους λέμε;

την μειονότητα που ΔΕΝ έχει ελληνική εθνική συνείδηση, τον Βοσκόπουλο δηλαδή, τον Στοϊδη, τον παπα-Τσαρκνιά και τους άλλους οπαδούς του Ουράνιου Τόξου, εδώ, στη Φλώρινα, πώς θα τους αποκαλούμε; Αφού είναι ίδιας εθνικής καταγωγής με τους κατοίκους της "Βόρειας Μακεδονίας".

Αναγνωρίζουμε δηλαδή μόνοι μας ότι οι Σκοπιανοί του Καναδά και της Αυστραλίας είναι Μακεδόνες και με τη βούλα! Και δεν μπορούμε να προσθέσουμε για αυτούς το citizen of North Macedonia, αφού είναι πολίτες του Καναδά! Οπότε, όταν κάποιος δικός μας, κανονικός Μακεδόνας, λέει στις ΗΠΑ ότι είναι "Μακεδόνας" θα νομίζουν όλοι ότι είναι Σκοπιανός! Και με τη δική μας σύμφωνη γνώμη!!!

Πώς λοιπόν απαλείφουμε τον αλυτρωτισμό;

Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι για να σας κοιμήσουν, μιλούν για την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασήμαντη αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, που δεν λέει τίποτε σε ΚΑΝΕΝΑΝ;


Β.Π.


Διαβάστε όλα τα άρθρα για τη συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων ΕΔΩ