Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Πέθανε ο φαρμακοβιομήχανος και αθλητικός παράγοντας του Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος.
Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΒΙΑΝΕΞ, τονίζοντας:


«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρό της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό,τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλοι όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής.»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας
Ανακοίνωση για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος άλλαξε την ιστορία του Συλλόγου και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

ΕΟΚ: «Αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό»
Τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έστειλε με τη σειρά της και η ΕΟΚ

Όπως ανέφερε η ελληνική Ομοσπονδία ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό κάνοντας τον να εξελιχθεί σημαντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Με λιτή της ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα
Τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έστειλε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά».

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ υποκλίθηκαν στον Παύλο Γιαννακόπουλο
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κιτρινόμαυρος σύλλογος.

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ

Μπαρτσελόνα: Μια τεράστια αγκαλιά σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό
Ανάρτηση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου έκανε η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

«Η Μπαρτσελόνα λυπάται για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και στέλνει μία τεράστια αγκαλιά σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό», σημειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΑΕ Άρης: Στις επόμενες γενιές θα καταλάβουμε το έργο του
Μία συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, το έργο του οποίου θα γίνει αντιληπτό στις επόμενες γενιές, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ

Θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εκφράζει ο Νίκος Βούτσης
«Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».