Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

"Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος για να πέσει ο Τσίπρας", λένε μερικοί αφελείς!!!

Μα ο ΠτΔ δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμφωνία και μάλιστα ξεπέρασε και τον Τσίπρα σε στρεψοδικία: αναφέρθηκε μόνο στο....
εντελώς ασήμαντο θέμα της "αλλαγής του συντάγματος της ΠΓΔΜ", λες και αυτό ήταν το θέμα μας με τα Σκόπια! Μέχρι πέρυσι, κανένας σχεδόν έλληνας δεν γνώριζε την ύπαρξη των άρθρων αυτών στο Σύνταγμα των Σκοπίων! Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα!

Παίζει λοιπόν και ο Πρόεδρος το παιχνίδι των προπαγανδιστών, που -πες πες όπως έλεγε κι ο Γκέμπελς- έπεισαν το λαό, ότι το πρόβλημά μας με τα Σκόπια, ήταν ότι το σύνταγμά τους έλεγε για "προστασία μακεδονικής μειονότητας που ζει σε άλλες χώρες".
Τρίχες !

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασήμαντο είναι το γεγονός ότι "θα απαλειφθούν οι αλυτρωτικές διατάξεις του Συντάγματος". Δεν πάει να τις αφήσουν όπως είναι !

Πέταξαν τη μπάλα στην κερκίδα, έβαλαν τον ψόφιο για σανό έλληνα πολίτη να νοιάζεται αν θα αλλάξει το σύνταγμα των Σκοπίων και ξέχασε ότι αυτό που μας ενοχλούσε και μας ενοχλεί, είναι ότι γράφουμε στο google "biggest city of macedonia" και μας βγάζει τα Σκόπια.

Ο κ.Παυλόπουλος λοιπόν συμμετέχει στην τροφοδοσία του λαού του με σανό, θεωρώντας ότι το σπουδαίο θέμα της διαπραγμάτευσης ήταν αν θα φύγει ένα χαζό άρθρο από το σύνταγμά τους κι όχι το ότι τους αναγνωρίζουμε ως Μακεδόνες, νέτα σκέτα και τη γλώσσα τους μακεδονική, νέτα σκέτα!