Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ανοιχτή Συνάντηση του Μένουμε Θεσσαλονίκη

Καθώς η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης διαδέχεται η μία την άλλη, κι ας μεσολαβεί 1 1/2 χρόνος σχεδόν για....
τις εκλογές, η δημοτική κίνηση Μένουμε Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη και 13 (Ιουνίου 2018) και καλεί όλους τους φίλους και τις φίλες για να συζητήσουμε:

– Την ατζέντα των προτάσεων και των δραστηριοτήτων της Κίνησης για την επόμενη περίοδο.

– Την απαιτούμενη ανανέωση του «Μένουμε Θεσσαλονίκη» στον δρόμο για τις επερχόμενες εκλογές.



Σας καλούμε όλους στον νέο μας χώρο, Δαναΐδων 7 έναντι παλαιών γραφείου Αγγελιοχώρου, Τετάρτη 13/6, στις 7.30 μ.μ.



Υ.Γ. Θεωρούμε ένδειξη της «καρεκλοκεντρικής» πολιτικής το γεγονός ότι με πρωτοβουλία Πρωθυπουργού και Δημάρχου, η προεκλογική περίοδος στον Δήμο ξεκίνησε… 1 χρόνο πριν την ώρα της. Οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για τα κουκιά και τις καρέκλες τους και δεν δίνουν δεκάρα για το γεγονός ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ή το κράτος πρέπει να παράγει και έργο ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κοινωνίας, και άρα πέραν της παρόλας και της επικοινωνίας, θα πρέπει και να δουλέψουν για να δικαιολογήσουν την χρήση των αξιωμάτων που κάνουν. Σε ό,τι μας αφορά, επομένως, η παρουσίαση του ανανεωμένου εκλογικού μας σχήματος, με τις νέες συμμετοχές, το πρόγραμμά μας και τις υπόλοιπες αλλαγές που προετοιμάζουμε, θα έρθουν στην ώρα τους… μετά τον Οκτώβριο του 2018.