Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η συμφωνία των Πρεσπών θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, προέβλεψε ο ....
Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης ο κ. Χρυσόγονος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές.

Δείτε το βίντεο εδώ



"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη απόσταση από το πρώτο και δεν ξέρω πόση απόσταση θα έχει από το τρίτο, αλλά εν πάσει περιπτώσει εκείνο που διαφαίνεται τις τελευταίες ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον κ. Ζάεφ είναι ότι ειδικά στη βόρεια Ελλάδα θα σημειώσει περεταίρω καθίζηση το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται και ορθώς αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για έναν οδυνηρό συμβιβασμό και μάλιστα αν ο συμβιβασμός αυτός ολοκληρωθεί που δεν είμαι καθόλου βέβαιος διότι δεν ξέρω αν ο κ. Ζάεφ θα μπορέσει να περάσει τη συνταγματική αναθεώρηση στη βουλή των Σκοπίων δεν έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία των δύο τρίτων, αλλα αν με κάποιο τρόπο τη βρεί και περάσει ο κ. Ζάεφ το δικό του μέρος της συμφωνίας και στη συνέχεια έρθει προς κύρωση στη βουλή ενδεχομένως μπορεί να κυρωθεί οριακά αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης και στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις αρχές του 2019 μια τέτοια εξέλιξη", τόνισε ο κ. Χρυσόγονος.