Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Διαλύονται οι ΑΝΕΛ, παραιτήθηκε ολόκληρη η συντονιστική Δράμας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ Ν. ΔΡΑΜΑΣ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/06/2018
ΔΡΑΜΑ
Προς Πρόεδρο ΑΝΕΛ
κ. Καμμένο Παναγιώτη
Γραμματέα ΑΝΕΛ
κ. Δρόσο Θύμιο

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

“Μας κτυπούν αλύπητα.. λες και δεν είναι αυτά τα ΜΑΤ Έλληνες.. με μίσος.. δεν είναι Έλληνες, είναι Σκοπιανοί..” !

Μετά την υπογραφή της κατάπτυστης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – Σκοπίων από τους Υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, παρουσία των πρωθυπουργών, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεχίζουν να στηρίζουν μια Κυβέρνηση που στρέφεται κατά της Ιστορίας του Έθνους και κατά της Βούλησης του Ελληνικού Λαού.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε μια Κυβέρνηση που δεν προσφεύγει στον Ελληνικό Λαό με Δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα.

Δεν μπορούμε να στηρίζουμε μια Κυβέρνηση που δεν υπολογίζει τη λαϊκή βούληση, όπως εκφράστηκε από τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και όλες τις υπόλοιπες πόλεις της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας.

Δεν μπορούμε να στηρίζουμε μια Ελληνική Κυβέρνηση η οποία σήμερα στο Πισοδέρι έστειλε τα ΜΑΤ με σκληρή εντολή να κτυπήσουν ανελέητα και αλύπητα γυναίκες, παιδιά, γέρους και ιερωμένους, πετώντας χημικά, πράγμα που δεν κάνουν ούτε στους πιο σκληρούς αναρχικούς (Ρουβίκωνες κ.α.). Στο Πισοδέρι που δεν ήταν “φασίστες” αλλά, Έλληνες πατριώτες και πολλοί Ανεξάρτητοι Έλληνες.. “Μας Κτυπούν Αλύπητα.. λες και δεν είναι αυτά τα ΜΑΤ Έλληνες.. με μίσος.. δεν είναι Έλληνες..” !

Δεν εκχωρούμε το όνομα της μιας και Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ούτε ως γεωγραφικό προσδιορισμό, ούτε ως γλωσσικό χαρακτηρισμό, ούτε ως εθνότητα.


“ Ούκ ελλάτω παραδώσω “


Κατόπιν, όλων αυτών και επειδή “κεντρική και προσωπική επιλογή” του Προέδρου του κόμματος κ. Καμμένου Παναγιώτη είναι η στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης παρά την αντίθετη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, ΣΥΣΣΩΜΗ η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Δράμας υποβάλει στον Πρόεδρο του κόμματος την παραίτησή της και αποχωρούμε από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.



Με Εκτίμηση
Γεωργιάδης Παναγιώτης
Μουσμουλίδης Παναγιώτης
Ζαβούρας Αναστάσιος
Νικολαϊδης Νικόλαος