Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο διαιτητής Στέλιος Συμεωνίδης

Συλλήψεις στο ΟΑΚΑ, μετά την κλήρωση των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους δύο πρώτους ....
τελικούς της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Στο ΟΑΚΑ είχαν μεταβεί και οι δύο από τους τέσσερις διαιτητές της Euroleague, οι Φούφης και Γκόντας, οι οποίοι θεωρούν ότι παρανόμως δεν επιλέγονται από την ΚΕΔ στα ματς της Basket League, παρά το ότι υπάρχει σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ που τους δικαιώνει. Όταν είδαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα των διαιτητών που θα έμπαιναν στην κληρωτίδα, οι δύο διαιτητές πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ και υπέβαλαν μηνύσεις!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του τμήματος του ΟΑΚΑ να κρατήσουν τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, ενώ επιχείρησαν να προσαγάγουν και ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά μετά από επέμβαση του δικηγόρου του, τη γλίτωσε!

Η διαδικασία του αυτοφώρου κινήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, να οδηγείται στο παραπλήσιο αστυνομικό τμήμα (λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα γραφεία της ΕΟΚ) αλλά να καταθέτει με τη σειρά του μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά των δύο διαιτητών, που απάντησαν μεν με τον ίδιο τρόπο, αλλά έμειναν κι αυτή υπό κράτηση στο τμήμα. Τελικά οι δύο πλευρές αποχώρησαν αργά το απόγευμα από το τμήμα και η συνέχεια θα δοθεί επί των δικαστηρίων, εκτός κι αν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός.