Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Pride-Αντιγόνη-ΜΚΟ

Καλημέρα αγαπητό makpress, βλέποντας την είδηση για το pride της Θεσσαλονίκης και κάποιες φώτο, αναρωτήθηκα πως εμπλέκεται μεταξύ των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ....
Εθνικά θέματα και τι δίνει δύναμη και το δικαίωμα σε κάποιους να προκαλούν. Έπεσε το μάτι μου στον χαιρετισμό της εκδήλωσης από την ΑΝΤΙΓΟΝΗ, η πρώτη μου σκέψη πήγε στην "Αντιγόνη" των Αθηνών και σκέφτηκα πως εμπλέκεται μέσω κάποιας ΜΚΟ, έπεσα έξω, η ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη και "σιτίζει" 43!!! άτομα (Το τμήμα ψυχολογίας του ΑΠΘ έχει 23 μέλη ΔΕΠ!) όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της και φυσικά στις πρώτες θέσεις βλέπεις γνωστές "προσωπικότητες" , (π.χ.. Αθανάσιος (Νάσσος) Θεοδωρίδης που έχει αμφισβητήσει μέχρι και το έπος του 40)..

Λένε ότι προασπίζονται τον οικολογία, τον ρατσισμό, την ειρήνη και την μη βία, και επειδή υπάρχει και η λεκτική βία συμφωνούν άραγε με το να προκαλεί κάποιος ιδιαίτερα αυτές τις μέρες με το σύνθημα η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, είναι Ομοφυλοφυλική ? Τι κάθομαι και αναρωτιέμαι Κυριακάτικα, φυσικά και προασπίζονται... ότι είναι κατά της χώρας που φιλοξενούνται οι ΜΚΟνίστες..

Ένας καθημερινός αναγνώστης σας