Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Φασιστικό παραλήρημα ενός μιμητή του Γκέμπελς

Κάνοντας κατάχρηση -όπως όλοι οι κρυφοναζί- της λέξης "φασίστες", ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, επιτέθηκε σε όσους....
διαφωνούν με την αμερικανο-νατοϊκή πολιτική της βιαστικής αναγνώρισης της FYROM με "κάτι Μακεδονία" που θα μείνει σκέτο "Μακεδονία", με τη γνωστή φρασεολογία κάθε αριστερού κρυφοναζί, θαυμαστή και θιασώτη του Γκέμπελς: "φασίστες, φασίστες, φασίστες".


Είναι ανάξιο να επαναλάβουμε τις μπούρδες του κρυφοναζί, ενός ακόμη, που βαφτίζει "ακροδεξιά" τη θέση περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, παπαγαλίζει όλα τα επιχειρήματα των κονδυλοφόρων του ΝΑΤΟ ("ε αφού όλος ο κόσμος Μακεδονία τους λέει", "μα ήδη λέγονται Μακεδονία", "η αναγνώριση θα βοηθήσει τη σταθερότητα και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια" ....), και γίνεται ο καλύτερος κολαούζος των πιο σκληρών πολεμοχαρών γερακιών του Πενταγώνου.

Ένας ακόμη αριστερός φασίστας που έγινε τσατσά του ΝΑΤΟ και γλείφει πατόκορφα αμερικανικούς κώλους, μέρα -νύχτα, μόλις λίγδωσε το αντεράκι...και νομίζει ότι άμα χρησιμοποιείς πολλές φορές τη λέξη "φασίστας" για άλλους, "καθαρίζεις" εσύ ως το αντίθετο. Όμως, ο φασίστας, κι όλους όσους βλέπει "φασίστες" να τους λέει, φασίστας παραμένει.  Όπως όλοι οι νατοϊκοί αριστεροί. Οι σφογκοκολάριοι των γερακιών των ΗΠΑ, που μόλις λίγδωσε το άντερο, άφησαν την ΕΣΣΔ, τον Λένιν και τον Μαρξ και τρέχουν να σκουπίζουν αμερικανικούς κώλους (και μάλιστα καλύτερα από διεφθαρμένους ηγέτες υποσαχάριας μπανανίας).