Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Θα εκπολιτιστούν !

Baştemur Bilal

Τούρκοι φωτομοντέλα, φωτογραφίζονται σε τάφους Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων στα Κατεχόμενα. Ο φωτογράφος που είχε την ιδέα αυτής της βέβηλης πράξης ονομάζεται Μπαστεμούρ Μπιλάλ, σπουδάζει Graphic Design στο Πανεπιστήμιο Yakin Dogu. Στο μνήμα αναγράφεται «Γεώργιος Δημητρίου, θανών τη 28/11/1953, ετών 62…», Πρόκειται για Κύπριο, ο εγγονός του οποίου ζει στην Αθήνα και αναγνώρισε το μνήμα, που βεβήλωσαν τα μοντέλα εκ τουρκίας. 

Πώς λένε οι φασίστες της αριστεράς για τους αποκεφαλιστές; "Θα ενσωματωθούν". Ε κι αυτοί θα εκπολιτιστούν, όταν ενσωματωθούν οι αποκεφαλιστές στο δυτικό πολιτισμό. 

Τέλος, οι τάφοι είναι θρησκευτικό μνημείο. Φαντάζεστε να φωτογραφιζόταν μια ελληνίδα σε τέτοια πόζα, σε τάφο μουσουλμάνου στην Άγκυρα;