Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Θα συνεργαστούν εκλογικά οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης;

Απάντηση του Θάνου Τζήμερου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:




"ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ" ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ
Σας κοινοποιώ το e-mail που έστειλα στον δημοσιογράφο Σταύρο Παπαντωνίου της Καθημερινής, της σοβαρής, υποτίθεται, εφημερίδας που για πολλοστή φορά σε δημοσίευμα που με αφορά, γράφει ό,τι της καπνίσει - ή ό,τι της καπνίσουν... Το δημοσίευμα είναι αυτό που βλέπετε στο screenshot.

"Αγαπητέ κε Παπαντωνίου,
μια είδηση που κατά το 1/3 είναι ανακριβής μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη; Αναφέρομαι στο σχόλιό σας για τις "συνομιλίες" μου με Κρανιδιώτη και Φραγκούλη. Μιλάω, όντως με τον Φαήλο. Όχι για άλογα, προφανώς. Τον στρατηγό δεν τον γνωρίζω προσωπικώς, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ - ούτε από τηλεφώνου. Όχι ότι είναι κακό, απλώς δεν έτυχε και δεν το επεδίωξε κανείς μας. Δεν έχει μιλήσει ούτε και ο Φαήλος. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα τηλεφώνημα, πριν γράψετε την "πληροφορία" σας, σε κάποιον από τους τρεις για επιβεβαίωση της φήμης που κάπου ακούσατε. Γιατί δεν το κάνατε; Δημοσιογραφική δεοντολογία λεγόταν αυτό κάποτε. 

Επίσης, με ποιο κριτήριο η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ χωροθετείται δεξιότερα της ΝΔ; Είμαστε ένα καθαρόαιμο φιλελεύθερο κόμμα με θέσεις (π.χ. στα ατομικά δικαιώματα, στις σχέσεις κράτους - εκκλησιών, στη διαχείριση της κρατικής περιουσίας) πιο προωθημένες κι από τους αριστερούς. Απλώς είχαμε αναγνωρίσει πολύ νωρίς την ισλαμική απειλή και υποστηρίζαμε την (φιλελεύθερη συν τοις άλλοις) θέση πως όταν πηγαίνεις σε ένα άλλο κράτος θα πρέπει α) να πηγαίνεις νόμιμα β) να σε χρειάζονται εκεί και γ) να ζεις ιδίοις αναλώμασι και όχι εις βάρος των κατοίκων του. Υποστηρίζουμε επίσης πως ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους και κανένα κόμμα δεν μπορεί να βιαιοπραγεί εκπροσωπώντας αυτοκλήτως το δίκαιο του εργάτη ή του εφοπλιστή, και μάλιστα όπως εκείνο το αντιλαμβάνεται. Πολύ ακροδεξιά όλα αυτά, ε;

Θα εκτιμούσα εάν επανορθώνατε. Άλλη φορά, όταν θέλετε να γράψετε για την ταπεινότητά μου μπορείτε να χρησιμοποιείτε το e-mail μου και το κινητό: 6944.......... Θα έχετε πληροφορηθεί υποθέτω πως είμαι ειλικρινής και ευθύς έως κυνισμού."

Επί της ουσίας: Με τον Φαήλο Κρανιδιώτη έχουμε καλές σχέσεις. Έχει λασπωθεί κι εκείνος τα μάλα, καθώς είναι περισσότερο από μένα "παραβάτης" των κανόνων της πολιτικής ορθότητας. Όμως, είναι συγκροτημένος, σοβαρός, δεν μασάει τα λόγια του και την πένα του την απολαμβάνω και ως προς την ουσία και ως προς το ύφος. 

Κυρίως συμφωνούμε σε 4 βασικά θέματα: 
α) την αντιμετώπιση της ισλαμικής εισβολής 
β) την αντεπίθεση στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς 
γ) την εφαρμογή του νόμου και της τάξης χωρίς εξαιρέσεις και πολιτικά φίλτρα και 
δ) την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων και κυρίως την απαλλαγή τους από το κομματικό φατριασμό. 

Είναι πιθανόν αυτό να καταλήξει και σε εκλογική συνεργασία. Πιθανόν επίσης να συμμετάσχουν κι άλλοι, άτομα ή ομάδες, που δεν τιμούν τους αγώνες της αριστεράς και δεν θέλουν η Αθήνα να γίνει Ισλαμαμπάντ και η Ευρώπη ισλαμικό χαλιφάτο. Μόνο κριτήριο η σοβαρότητα, όχι η απόλυτη ταύτιση θέσεων. Όχι ψεκασμένοι, όχι φουστανελολάγνοι, όχι απατεώνες, όχι εθνοκάπηλοι. Σαφές; Το αν και το πώς θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα, αφού το θέμα συζητηθεί στα όργανα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και πάρει, φυσικά, την έγκρισή τους.
Επειδή οι αναδημοσιεύσεις της ανακρίβειας της Καθημερινής θα πάρουν έκταση, έχετε υπόψη αυτό το κείμενο.

12 σχόλια:

  1. Κάντε το ρε παιδιά.
    Μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζήμερος δεξιός ;
    Τι σχέση έχει η δεξιά με τον νεοφελευθερισμό του Τζήμερου ;
    Βέβαια και μόνο το άκουσμα συνύπαρξης Τζήμερου -Φαήλου προκαλεί θυμηδία .
    Ο στρατηγός περιμένει την σιγουριά του ΠΑΟΚ ή απλα περιμένει το χρίσμα από τον Ιβάν έτσι ώστε να Δημιουργήσει δικό του κόμμα .

    Περίπου 3 μέρες πέρασαν χωρίς Τζήμερο ,οπότε υπήρχε ανάγκη να γίνει υπενθύμιση της πολιτικής ανυπαρξίας του .

    peet14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κόμματα της βουλής δείχνουν ότι υπάρχουν;

      Διαγραφή
  3. Αυτοί που ψήφισαν και αυτοί που στήριξαν μνημόνια δεν υπολογίζονται ως ανεξάρτητες φωνές και γενικότερα ως λύσεις.
    Σκουπίδια είναι, κατάλληλα για πέταμα στον ΧΥΤΑ του Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν γίνει πραγματικότητα τότε αξίζει να πάω στην Πρεσβεία στην Στουτγάρδη για να τους ψηφίσω. Λέτε να έχουμε σύντομα εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα εκλογές εκτός ο Κούλης θεωρήσει ότι θα πάρει μεγαλύτερη αυτοδυναμία ,πράγμα πολύ πιθανό υπο τις παρούσες συνθήκες .
      Λες να φθάσουν τις 100.000 ψήφους ;
      Βέβαια το πιό πιθανό είναι να θέλουν να πάνε στη Ν.Δ ,ως συνεργαζόμενοι .....


      Peet14

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω πόσες ψήφους θα πάρουν Peet δεν είμαι μάγος, θα πάω να τους ψηφίσω αυτούς όταν γίνουν, με έπεισε ο φίλος σου ότι αξίζει η ψήφος στον Θάνο. Αν πάνε στην νδ τότε θα νιώθω σαν να την έχω πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο μου αλλά είναι ένα ρίσκο όλα αυτά ε; δες την νδ πχ, την ψήφισαν και έχει βολέψει το μισό παστοκ εκεί εκεί μέσα το αφεντικο.

      Διαγραφή
    3. Και γω θα πάρω το ρίσκο να τους ψηφήσω και ας πάει να λέει ο Peet14.
      Προτιμώ να είναι αυτοί μέσα στη Βουλη παρά ο κεραλοιφής.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Πολυ ,αυτοί όλοι είναι πολιτικοί -κομματικοί τυχοδιώκτες ,όπως -φυσικά- και πάρα πολλοί άλλοι .

    Αυτοί οι δύο φτιάχνουν μια λυκοσυμμαχία που προφανώς θα είναι πρόσκαιρη .
    Εσύ πιστευεις ότι αν σε μία ώρα τους πάρει τηλ ο Μητσοτάκης για να ενταχθούν στη Ν.Δ ,δεν θα τρέξουν κουτρουβαλώντας ; με χίλια θα πάνε να πιάσουν την καρεκλίτσα ....
    Η σημερινή Ν.Δ δεν έχει σχέση πολιτικά με την Ν.Δ του ιδρυτή της ούτε φυσικά με την Ε.Ρ.Ε που αποτέλεσε την κυρίαρχη εκλογική βάση για την Ν.Δ .
    Η δεξιά χρειάζεται νέα πρόσωπα με καθαρό παρελθόν και κυρίως να μην λένε μπαρούφες και φανφάρες .Οσο δεν βρίσκεται το πρόσωπο αυτό η δεξιά θα είναι διασπασμένη σε χίλια κομμάτια και φυσικά δεν θα έχει την δυνατότητα να επηρεάσει την πολιτική ζωή της χώρας .
    Αυτοί οι δυό είναι πολιτικά πτώματα -παρ όλο είχα κάποιες ελπίδες για τον Φαήλο -και η θέση τους είναι στο πολιτικό νεκροτομείο .
    Προφανώς είναι δικαίωμα σου να ψηφίσεις όποιον θέλεις και να ελπίζεις ,όπως ήλπιζαν όσοι ψήφισαν Βελόπουλο .....
    Υπάρχει περίπτωση να βγεί ξανά ο Βελόπουλος; ούτε 20% δεν του δίνω .Αλλά βολεύτηκε ...

    Peet14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Peet καλήμερα,όλοι ειναι τυχοδιώκτες ακομα και αυτοί που ειναι στην βουλή σήμερα,και εσύ τυχοδιώκτες ψήφισες και ψηφίζεις και εγώ και όλοι μας.Ο φίλος σου λέει ότι θα ξαναψηφίσει το πολιτικό αυτό πτώμα μαζί με το δεύτερο που θα συνεργαστεί άλλα δεν του λες τα ίδια εκεί γιατί; Στο εχω ξαναπεί άλλα μάλλον το ξέχασες, δεν ψηφίζω κόμματα σαν την νουδου/πασοκ/κκε/συριζα και βελοπουλους,αυτοί οι δυο μεχρι τώρα ΔΕΝ έχουν υποσχεθεί τίποτα παπαριες σαν και αυτές που έχουν υποσχεθεί τα πολιτικά πτώματα που ειναι στην σημερινή βουλή. Καρφάκι δεν μου καίγεται για την δεξιά και την αριστερά η το κέντρο, εγώ θέλω αυτός που κυβερνάει να ΜΗΝ ειναι σαν και τα κοπρόσκυλα τα σημερινά και να κοιτάει το συμφέρον της Ελλάδας και τίποτα παραπάνω, θέλω να ΜΗΝ μπορεί Κανένας λαθρο να περνάει τα σύνορα και να ΜΗΝ μπορεί κανένας τους να ζητάει άσυλο και αν καταφέρουν και το εφαρμόσουν στην ΕΕ στο σύνολο της ακομα καλύτερα, θέλω να μην κάνουν κουμάντο οι τεμπελχανάδες δυ στην Ελλάδα μαζί με τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ. Επιτελούς πρέπει να ξεκολλήσουμε με το δεξιά και το αριστερά και να βγούμε από τον βούρκο που έχουμε πέσει, σοβαρούς ανθρώπους με λογικές προτάσεις θέλουμε και όχι πολίτικους παπατζήδες που άπλα κοιτάνε να βολέψουν στο δημόσιο μερικά άτομα ακομα βλέπε το νέο σώμα που έφτιαξε ο σημερινός παπατζής.

      Διαγραφή