Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Έρχονται πολύ σκληρά μέτρα στη Θεσσαλονίκη

 Μαθαίνουμε από αξιόπιστες πηγές, από την Αθήνα, ότι από 1-12-2020, η Π.Ε. Θεσσαλονίκης, θα γίνει περίκλειστη ζώνη. Θα καταργηθούν όλα τα "κόλπα" για να βγαίνουμε εκτός νομού (αγροτικές εργασίες, ασθένεια κλπ.). Μας λένε οι πηγές μας ότι θα πρόκειται για κανονική φυλάκιση στα όρια του νομού, χωρίς ....

δυνατότητα διαφυγής, βεβαιώσεις, χαρτιά, μηνύματα κ.λπ.. 

Για να δούμε.... θα το ακούσουμε σε λίγες μέρες.... προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει σχετική απόφαση, πρόκειται για πληροφορίες. Σύντομα θα ξέρουμε.

3 σχόλια:

  1. Την έχουν στο μάτι την Θεσσαλονίκη οι γαμψωμύτες, αλλά πάλι θα τους την φέρει ο Μυροβλήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είπες τώρα ρε μεγάλε !!!!!!!
      Παράνοια
      Ορισμός
      Κατάσταση κατά την οποία οι ασθενείς επιδεικνύουν μόνιμες παραισθήσεις καταδίωξης ή παραισθησιακή ζήλια. Η διαταραχή πρέπει να είναι μόνιμη, διαρκώντας τουλάχιστον μια εβδομάδα. Μπορεί να συνοδεύεται από συμπτώματα σχιζοφρένειας, όπως παράξενες παραισθήσεις ή ασυναρτησία. Δεν υπάρχουν σημαντικές ψευδαισθήσεις, ενώ το πλήρες καταθλιπτικό ή μανιακό σύνδρομο, είτε λείπει είτε έχει σύντομη διάρκεια. Η νόσος δεν οφείλεται σε οργανική νόσο του εγκεφάλου.

      Η διαταραχή, η οποία συνήθως λαμβάνει χώρα κατά τη μέση ηλικία ή αργότερα και μπορεί να είναι χρόνια, περιλαμβάνει συχνά οργή και θυμό που μπορούν να οδηγήσουν στην άσκηση βίας. Τα παρανοϊκά άτομα σπάνια αναζητούν ιατρική βοήθεια, αλλά οδηγούνται στον ιατρό από συναδέλφους ή συγγενείς.

      Διαγραφή
    2. Οι ανηκέστως ψυχασθενείς την «σπουδάζετε» την ψευδοεπιστήμη της ψυχολογίας, μπας και λύσετε τα άπειρα προβλήματά σας, αλλά εις μάτην. Δεν λύνονται, διότι δεν έχετε πνευματικό υπόβαθρο, για να ταπεινωθείτε, να μετανοήσετε και να εξομολογηθείτε. Έτσι διαιωνίζονται και επιβαρύνονται οι μαύρες ψυχές σας. Με τόσο σατανικό εγωισμό που σας κυρίευσε, δεν έχετε και ελπίδα να ζητήσετε βοήθεια θεόθεν. Να σας έτυπτε τουλάχιστον λίγο, κάπως η συνείδησή σας! Αλλά πού, είναι εδώ και χρόνια βαθύτατα πωρωμένη. Έτσι παραλογίζεσθε και περνιέστε και για γνωστικοί ενώ είστε οι πιο βλαμμένοι απ' τους βλαμμένους.
      Δυστυχισμένοι τύποι! Συνέλθετε, πριν είναι αργά! Δεν ξέρετε πότε θα σας εύρει ο χάρος. Όχι από τον κολοκυθοϊό, που τον τρέμετε ως παρανοϊκοί που είστε, αλλά από οτιδήποτε. Συνέλθετε!

      Διαγραφή