Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η επίθεση νεαρών σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

 Βίντεο ντοκουμέντο της συμπλοκής νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί, παρά την απαγόρευση και έπαιζαν σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν για έλεγχο παρουσίασε το live news.

Οι σκηνές έχουν καταγραφεί σε κινητό. Οι δύο αστυνομικοί έχουν φτάσει στο γήπεδο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και το βίντεο αρχίζει με τους 3 νεαρούς να προσπαθούν να πάρουν μέσα από τα χέρια των δύο αστυνομικών, το φίλο τους, που έχει ακινητοποιηθεί. Η κατάσταση ξεφεύγει και στα επόμενα δύο λεπτά, οι μάχες σώμα με σώμα είναι αλλεπάλληλες.

Αρχικά ένας αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει το νεαρό για να τον βάλει στο περιπολικό, την ώρα που ο συνάδελφός του, βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους 4. Με το που κάνει ένα βήμα μπροστά, οι άλλοι δύο πλησιάζουν τον ακινητοποιημένο φίλο τους.

Στη συνέχεια έχουν ρίξει τους αστυνομικούς στο έδαφος και τους έχουν περικυκλώσει

Τα χτυπήματα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ειδοποιήσουν για ενισχύσεις. Λόγω της περιοχής οι διαβιβάσεις τους δεν έφταναν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης λόγω της εμβέλειας των ασυρμάτων τους. Όπως έγινε γνωστό πέρασε για μια στιγμή μια διαβίβαση του ενός αστυνομικού που ζήτησε άμεσα συνδρομή. Μέχρι όμως να φτάσουν οι ενισχύσεις, οι δύσκολες στιγμές των αστυνομικών στα χέρια των νεαρών συνεχίζονταν.

Στη συνέχεια του video αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει πάνω από το περιπολικό το νεαρό για να προχωρήσει η προσαγωγή του αλλά αυτό είναι αδύνατον. Οι φίλοι του συνεχίζουν τις προσπάθειες να τον απελευθερώσουν με κλωτσιές και αλλεπάλληλα σπρωξίματα.

Tελικά διακρίνεται ο ασύρματος του αστυνομικού, που πια τον έχει αρπάξει ένας από τους νεαρούς, προφανώς για να τους εμποδίσουν να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους.

Το βίντεο ολοκληρώνεται μετά από 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα όταν στην περιοχή φτάνουν οι ενισχύσεις. Στα τελευταία καρέ βλέπουμε τους δύο αστυνομικούς να έχουν καταφέρει να κρατήσουν το νεαρό που ήθελαν να προσαγάγουν από την πρώτη στιγμή.

Ήταν εκείνος που στράφηκε πρώτος εναντίον τους με ύβρεις και αντιστάθηκε μαζί με τους φίλους του, με στόχο να μην καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον βάλουν στο περιπολικό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην κατοχή ενός εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Οι έξι νεαροί συνελήφθησαν όταν έφτασαν οι συνάδελφοι των δύο αστυνομικών και πολύ γρήγορα το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης, έδειξε αποτυπωμένα όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Πηγή: megatv

4 σχόλια:

  1. Ρε τους ''πραιτωριανούς παλιόμπατσους'' τι τα έκαναν τα καημένα τα παιδάκια που κάθονταν ήσυχα ήσυχα... Πες και εσύ καλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤελειωτη ευχαριστηση το ξύλο που έφαγαν τα οργανα

      Διαγραφή
    2. Λες να έχω καμιά αμφιβολία ότι το ευχαριστήθηκες; Εσύ και μερικοί άλλοι-ες, θα πηδήξατε από την χαρά σας! Ευτυχώς που αποτελείτε ελάχιστη μειοψηφία στον κοινωνικό χώρο και ποιός σας ... εεε παίρνει στα σοβαρά την ύπαρξη σας.

      Διαγραφή
  2. Ήταν που ήταν εξευτελισμένη στα μάτια των πολιτών η ελάς (-εάμ), ο χυσοχοΐδης την αποτελείωσε! Την ξεβράκωσε εντελώς λέμε! Ούτε επίτηδες να το έκανε ο λούστης!

    Τον κάπως καλλίτερο καιρό, προτού επιβάλει κατ' οίκον περιορισμό το αντίχριστο δοσιλογικό καθεστώς του κούλη στους φιλήσυχους, νοματαγείς Έλληνες πολίτες, οι περίοικοι πλατειών και πάρκων παρακαλούσαν τους αστυνομικούς να έρθουν να καθαρίσουν τον τόπο από τους τοξικομανείς. Γονείς με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, οι πάντες, θεούς τους έκαναν, αλλά η αστυνομία έκανε πως κοιμάται! Τώρα, που φυλακίστηκαν οι Νοικοκυραίοι από τα μπαστάρδια της παγκοσμιοποιήσεως με πρόσχημα την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πανδημία, και αφού στήθηκαν στα 4 στα αναρχοκομμούνια 17 νοέμβρη και της απεργίας της αδεδύ (!), πήγαν να κάνουν τον καμπόσο στα πρεζόνια. Αφού βεβαιώθηκαν πρώτα ότι α) δεν είναι αλλοδαποί, β) δεν είναι γκαίυ και δη... αΧτιβιστές, (χαζοί δεν είναι να χάσουν τεθούν στο στόχαστρο της... πολιτικής «ηγεσίας» και όλων των μαντρόσκυλών της), πήγαν να κουνηθούν. Αλλά μάζεψαν κάτι ψιλές, τις οποίες αναμεταδίδει το καθεστωτικό mega βοθροκάναλο, το οποίο αν τα πρεζόνια ανήκαν σε μία των ανωτέρω (α) και (β) κατηγοριών, θα έσκουζε για... «ρατσιστική/ομοφοβική αστυνομική βία». Ήμαρτον! Τί άλλο θα δούμε! Τί κακοπαιγμένο θέατρο θα υποστούμε από αυτά τα αποβράσματα του δημοκρατικού - εαμοβουλγαρικού τόξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή