Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Αποσύρθηκε η δικάσιμος για 6 συλληφθέντες της 17-11-2020

Για μια ακόμη φορά η δικαιοσύνη βρήκε τρόπο να μη δικαστούν
Αποσύρθηκε, λόγω κορωνοϊού, η δικάσιμος για τη δίκη των 6 διαδηλωτών της 17ης Νοεμβρίου 2020. Μετά την πρώτη προθεσμία που... πήραν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επρόκειτο να δικαστούν σήμερα αλλά αυτό δεν θα γίνει.

Η υπόθεση αποσύρθηκε, από την Εισαγγελία ,λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν με ΚΥΑ για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επειδή οι κατηγορούμενοι δεν κρατούνται θα οριστεί ρητή δικάσιμος για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Οι έξι διαδηλωτές κατηγορούνται για διέγερση σε ανυπακοή σε συνδυασμό με σχετική απόφαση αρχηγού της ΕΛΑΣ, παραβίαση των μέτρων περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, αντίσταση, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση.

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια πορείας από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην οδό Τσιμισκή, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Συμμετείχαν διαδήλωση στο πλαίσιο της 47ης επετείου για Πολυτεχνείο ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.


....
τσίκι, τσίκι, τσίκι ....θα ξεχαστεί ΚΑΙ αυτή η υπόθεση... μέχρι να αποθαρρυνθούν ΤΕΛΕΙΩΣ οι αστυνομικοί και να καταλάβουν το μάταιο της συλλήψεως αριστερών. Η δικαιοσύνη είναι απολύτως ταξική: δικάζει μόνο δεξιούς...

3 σχόλια:

  1. Όχι που θα τολμούσαν να πάνε κόντρα στα κουκουεδια, μαγκιές μόνο στους απλούς πολίτες ξέρει να πουλάει το τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είστε καχύποπτοι, θα δικαστούν και θα καταδικαστούν μαζί με τα παρακρατικά τσογλάνια του ρουφίκωνα, που φόρεσαν την ταμπέλα στον πρύτανι της ΑΣΟΕΕ. Στις 32 του μηνός θα οριστεί η δικάσιμος, σίγουρα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή