Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ναταλία Λινού: Η κόρη της Αθηνάς Λινού, διευθύντρια στο Χάρβαρντ για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Η κόρη της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού, Ναταλία, εκπαιδευτική διευθύντρια του κέντρου Υγείας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μίλησε ....στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» στον Alpha.


Η Ναταλία Λινού, κόρη της Αθηνάς Λινού, καθηγήτριας επιδημιολογίας στην ιατρική Σχολή Αθηνών, μίλησε από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» στην διάρκεια συνέντευξης που έδωσε η μητέρα της στον Τάκη Χατζή.

Η διαπρεπής επιστήμονας, η οποία κατέχει τη θέση της εκπαιδευτικής διευθύντριας του κέντρου Υγείας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ήταν υποψήφια με τους Δημοκρατικούς, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις Η.Π.Α. λόγω του κορονοϊού. «Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αμερική αυτή τη στιγμή. Έχουμε πάνω από 250.000 νεκρούς και είμαστε με τους περισσότερους νεκρούς σε όλο τον κόσμο. Έχουμε συστήματα υγείας, έχουμε καλούς γιατρούς, καλά νοσοκομεία, αλλά έχει αρχίσει να υπάρχει μία ακμή. Ο δικός μας ο πρόεδρος έχει αποφασίσει ότι δεν είναι δική του ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μιλώντας για το εμβόλιο είπε: «Θα είναι ασφαλές, πιστεύω ότι οι επιστήμονες έχουν δουλέψει πάρα πολύ γρήγορα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πληθυσμός δεν είναι έτοιμος να δεχθεί το εμβόλιο από την πρώτη μέρα. Εγώ θα το κάνω και πιστεύω ότι όλοι ο γιατροί, οι νοσοκόμοι που βλέπουνε πραγματικά τι σημαίνει κορονοϊός στη ζωή τους θα το κάνουν αμέσως».

«Υπάρχει ένα κίνημα αντιεμβολιασμού που είναι πολύ δυνατό στην Αμερική και υπάρχει και σε άλλες χώρες, αλλά σε αυτή την περίπτωση λέμε κάτι διαφορετικό, ότι κόσμος κάνει τα εμβόλιά του αλλά αυτή τη φορά αισθάνονται πιο διστακτικοί », σημείωσε.

Για τις παρενέργειες είπε: «Δεν θα αφήσουν να βγει εμβόλιο με σημαντικές παρενέργειες. Θα υπάρξουν μικρές παρενέργειες, μπορεί να πονάει το χέρι, μπορεί να κοκκινίσει το δέρμα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν να βγει εμβόλιο με σημαντικές παρενέργειες».

4 σχόλια:

  1. Ο δικός μας ο πρόεδρος έχει αποφασίσει ότι δεν είναι δική του ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά......οταν ηθελε να κλεισει τα αεροδρομια ηταν ξενοφοβικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθαρμα και ασχημομούρα σαν την μ@να της, άτομα του παγκόσμιου συστήματος.
    Σιγά μην πήρε τόσες θέσεις με την αξία της και διαβάζοντας, λες και δεν ξέρουμε
    πως τα δίνει το σύστημα στα τσιράκια του.
    Δεν έχουν καν Ελληνική φάτσα τα απομεινάρια τουρκαλβανών κατακτητών, με σχιστά μάτια και ξενική φυσιογνωμία.
    Και η μ@ν@ της παντού βολεμένη,μέχρι και στο Υπ.Απαιδείας την είχαν χώσει επί Πατσόκ,
    όπου έκλειναν όλα τα σχολεία στην Γερμανία, λέγοντας η ίδια η ανθελληνίδα στους γονείς που αντιδρούσαν στο κλείσιμο των σχολείων,
    << να στέλνετε τα παιδιά σας στα γερμανικά σχολεία για να ενταχθούν και να αφομοιωθούν με τους Γερμανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή