Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη

25η Μαρτίου 2020. Κυβέρνηση: Δεν γίνονται παρελάσεις και εκδηλώσεις για να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821. Τις προηγούμενες 7 μέρες έχουν χάσει την ζωή τους 16 συμπολίτες μας από την πανδημία. Κανένα κόμμα της αριστεράς δεν διαφωνεί.

Μεγάλο Σάββατο, 18 Απριλίου 2020. Κυβέρνηση: Δεν γίνονται εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ανάστασης στις εκκλησίες της χώρας. Τις προηγούμενες 7 μέρες έχουν χάσει την ζωή τους 21 συμπολίτες μας από την πανδημία. Κανένα κόμμα της αριστεράς δεν διαφωνεί.

15 Αυγούστου 2020. Κυβέρνηση: Δεν θα γίνουν οι Λιτανείες στην Παναγία Σουμελά και την Τήνο, για την Κοίμηση της Θεοτόκου. Τις προηγούμενες 7 μέρες έχουν χάσει την ζωή τους 14 συμπολίτες μας από την πανδημία. Κανένα κόμμα της αριστεράς δεν διαφωνεί.

28η Οκτωβρίου 2020. Κυβέρνηση: Δεν γίνονται παρελάσεις και εκδηλώσεις για να τιμήσουμε τους ήρωες του "Όχι". Τις προηγούμενες 7 μέρες έχουν χάσει την ζωή τους 65 συμπολίτες μας από την πανδημία. Κανένα κόμμα της αριστεράς δεν διαφωνεί.

17η Νοεμβρίου 2020. Τις προηγούμενες 7 μέρες έχουν χάσει την ζωή τους.... 332 συμπολίτες μας από την πανδημία. Αριστερά: αντισυνταγματική η απαγόρευση των πορειών, χούντα, αίσχος, φασισμός.

3 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα όμως δεν ειναι τα κοπρόσκυλα της αριστεράς εδώ άλλα η νδ που για ακομα μια φορά φοβάται να τους πει όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς. Πάντα βρόμα η αριστερά.
    Μόνον δύο διορθώσεις:
    1) πανδημία ούτε για πλάκα. Σε εισαγωγικά πρέπει να γράφεται η λέξη, ακόμα και ως ανέκδοτο.

    2) Το αυτό και για το «έχουν χάσει την ζωή τους ΑΠΟ». Το αληθές είναι «παρουσιάζονται/φέρονται πως έχουν χάσει την ζωή τους ΜΕ...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι οι σύντροφοι ένθεν κακείθεν... Τα σα μα και τα μα μάσατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή