Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Το απίστευτο δράμα Αντιδημάρχου του Κώστα Μπακογιάννη, που σόκαρε την Ελλάδα

Το σπίτι του στο Baden-Baden της Γερμανίας και την αγαπημένη του... Aston Martin, φαίνεται πως νοσταλγεί ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Μακρόπουλος, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και ....φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή η ανάρτηση στο facebook του αντιδημάρχου Αθηναίων Nίκου Μακρόπουλου έγινε όπως ήταν λογικό τις μέρες που ζούμε γρήγορα viral και προκάλεσε αντιδράσεις με αποτέλεσμα να την κατεβάσει ο ίδιος λίγο αργότερα αλλά η εικόνα έμεινε.



Το twitter, δεν θα μπορούσε να λείψει από όλο αυτό και μάλιστα το Baden Baden έγινε από τα πρώτα trend.

8 σχόλια:

  1. Για κάτι τέτοια ξιππασμένα γύφτικα σκεπάρνια είχε γράψει το βιβλιαράκι του «νεόπλουτοι, νεόπτωχοι και νεοαθηναίοι» ο Ζάχος Χατζηφωτίου πριν 2-3 δεκαετίες... Να το χαίρονται οι νουΔΟΥΛΑΡΕΣ που το ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ω ρε ζημιά που έπαθε το παλουκάρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους πλούσιους πολλοί εμίσησαν, τον πλούτο ουδείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο επιχειρηματίας-αντιδήμαρχος Αθηναίων δεν βρέθηκε εκεί μόνος του, 2.353 τον ψήφισαν.
    Η χαμηλή τους ποιότητα ως ψηφοφόρων ευθύνεται για τη δική του κακόγουστη ανάρτηση επίδειξης υψηλής ποιότητας.
    Τραγική και η αντίδραση της μάζας που θα ήταν ΟΚ αν αυτός άντεχε να υποκρίνεται ενσυναίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ λανθασμένο σκεπτικό κ.Χάρη. Στην ΑΘήνα των 5 εκατομμύρίων, σίγουρα υπάρχουν 2.500 εστέτ, τους οποίους αντιπροσωπεύει άριστα ο Μακρόπουλος. Ψήφισαν σωστότατα λοιπόν. Αν πούμε ότι ανάμεσά τους ήταν και φτωχοί, τι να πούμε για τις μάζες που ψήφισαν τον πολύ πολύ πλουσιότερο Μπακογιάννη;

      Διαγραφή
    2. 1ον Δεν ψήφιζουν 5 εκατομμύρια στον Δήμο Αθηναίων, όπως δεν είναι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ή έστω Κηφισιάς για να δικαιολογεί έστω και κάπως πως βρέθηκαν 2500 του κύκλου του να τον ψηφίσουν.
      Το πιο πιθανό είναι πως όπως κι εσείς έχετε μπερδέψει στο μυαλό σας τι σημαίνει Αθήνα έτσι και οι περισσότεροι από αυτούς τον μπέρδεψαν με τον γνωστό τραγουδιστή.
      2ον Πέρα από το γεγονός πως ο υποψήφιος δήμαρχος δεν λαμβάνει σταυρούς γιατί δεν χρειάζεται να τον ψηφίσουν, δεν ήταν ο Μπακογιάννης που ψήφισαν αλλά η παράταξη που κατέβασε το κόμμα τους άσχετα με το ποιος ήταν στη κορυφή της.
      Ιδιαίτερα ενδεικτικό πάντως που σπεύσατε να επιβεβαιώσετε με τόσο εμφατικό τρόπο αυτό που στο σχόλιο μου λέω.

      Διαγραφή