Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Στο Electra Palace μένουν οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη που ήρθαν να βοηθήσουν

Οι κοπέλες που ονομάστηκαν ηρωίδες, επειδή άφησαν τις εύκολες ΜΕΘ της Κρήτης, που δεν έχουν περιστατικά αυτή την εποχή και ήρθαν στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης, που πνίγονται έγιναν δεκτές με ....ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη, από τους συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη, που έχουν εξαντληθεί στις διπλοβάρδιες. 

Ταυτόχρονα, ο όμιλος Electra hotels, ανακοίνωσε ότι λύνει ένα πρακτικό πρόβλημα, δηλαδή το πού θα διαμένουν για όσο καιρό είναι στη Θεσσαλονίκη.  Κι όχι μόνο οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη, που έκαναν την αρχή και εύλογα έγιναν "πρώτη είδηση", αλλά και οι υπόλοιποι νοσηλευτές, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, που καταφθάνουν στο "μέτωπο" της Θεσσαλονίκης, ενώ θα μπορούσαν να "κάνουν την πάπια" και να μείνουν στα ήσυχα νοσοκομεία τους.

Κι επειδή πολλοί αμφισβήτησαν την αξία της προσφοράς τους, λέγοντας "ε σιγά μωρέ, τι έκαναν, το Υπουργείο ζήτησε να αποσπαστούν για λίγο στη Θεσσαλονίκη και ήρθαν, δεν είναι εθελόντριες, έτσι κι αλλιώς δούλευαν, σιγά μη χειροκροτήσουμε το αυτονόητο", ας ξανασκεφτούν αυτό που λέμε παραπάνω: ότι άφησαν εθελοντικά το δικό τους νοσοκομείο και κυρίως το δικό τους σπίτι και τις ανέσεις τους και ήρθαν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου και κινδυνεύουν περισσότερο και δουλεύουν δέκα φορές περισσότερο. Το να μη λουφάξεις στη βολή σου, αλλά να βγεις μπροστά, ναι, σε καθιστά ήρωα. 

Και πάνω απ΄όλα, έστειλαν ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα συμπαράστασης, ότι στα δύσκολα, υπάρχει πάντα ένα χέρι βοήθειας. Δεν είμαστε μόνοι, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται.

Εύγε λοιπόν και στο Electra Palace, που θα τις φιλοξενεί δωρεάν. Κι αυτοί θα μπορούσαν να κάνουν την πάπια, να σκεφτούν "και γιατί να ξοδέψουμε τόσα λεφτά (υπάλληλοι, φαγητό, ρεύμα κλπ) και να μην κρυφτούμε ήσυχα - ήσυχα;". Άνοιξαν όμως τις πόρτες τους και πήραν το μερίδιο της αλληλεγγύης που τους αναλογεί.



3 σχόλια:

  1. Μπράβο τους αν και ο κομματικός τους ρόλος είναι γνωστός σε τοπικό επίπεδο. Επίσης υπάρχουν φήμες που λένε για μισθό 3000 ευρώ πάλι σε τοπικό επίπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΌΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΉΡΘΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΜΆΣ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΣΟΥΝΕ. ΈΛΕΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δες, πάλι ο " κακός" ιδιώτης έρχεται να ξελασπώσει το ανίκανο κράτος. Μπράβο του και μπράβο στις νοσηλεύτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή