Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ελέγχει κανείς τους χιλιάδες επενδυτές που σουλατσάρουν στους νομούς της Β.Ελλάδας;

 Πολλά τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πολλοί και οι επενδυτές που έρχονται μέσω Τουρκίας, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία κι άλλες χώρες. Περπατάνε -ε ναι ρε φίλε, χωρίς μάσκα- μπαίνουν σε μαγαζιά, ανεβαίνουν σε λεωφορεία, μέχρι να... φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, που είναι ο τελικός προορισμός όλων. 

Στο μεταξύ, ξέρουμε πόσοι απ΄ αυτούς  τους νεαρούς χαρούμενους επενδυτές έχουν Covid ; Υπάρχει κανένα στάδιο της ζωής τους στην Ελλάδα, που να τηρούν έναν έστω υγιειονομικό κανόνα, π.χ. σχολαστικό πλύσιμο χεριών ή χρήση αντισηπτικού;

ΒΙΝΤΕΟ: "Ξεκινήσαμε από την Κομοτηνή για τη Θεσσαλονίκη" 



8 σχόλια:

  1. Όσο ασχολούμαστε με τον κολοκυθοϊό, το αντίχριστο, δοσιλογικό καθεστώς του κούλη συνεχίζει τον ισλαμο-εποικισμό. Αυτό ΟΛΟΙ οι νοήμονες το καταλαβαίνουμε. Οι κολοκυθοϊόπληκτοι είναι στον κόσμο τους και ασχολούνται με τρίχες κατσαρές. Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν κοινώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχθές μια ομάδα λαθρομετανάστων έκανε βόλτες ( φυσικά δίχως SMS και λοιπές χαζομάρες) στην περιοχή της Σκύδρας. Κατά τα άλλα έχει καραντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι "νοήμονες";;; Δηλαδή το πιστεύεις στα σοβαρά αυτό που είπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν επιτρέπουν τα αφεντικά της Ελλάδος να ελέγξουν τους λαθροεπενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποια είναι τα "αφεντικά της Ελλάδος" μαιανδρούλα μου; Για ρίξε λίγο φως στα σκοτάδια...

      Διαγραφή
    2. Μήπως ξέρει κανείς ποιος επέβαλε τα μνημόνια;
      Μήπως μπορεί να μας πει κανείς πότε πήγαμε κόντρα στη Γερμανία;

      Διαγραφή
  5. Θέλω να ρωτήσω το εξής.
    Η εισροή των πολιτών των προερχομένων από διαφορετκά κράτη (κράτη όλου του κόσμου) στις χώρες της Ευρώπης είναι ελεύθερη, δεν ελέγχεται στα σύνορα αυτών των χωρών; Δηλαδή εάν εμένα με ''καπνίσει'' να πάω στην Γερμανία, θα περάσω τα σύνορα πολλών κρατών, χωρίς να ελεγχθώ, χωρίς ταυτότητα, χωρίς διαβατήριο;
    Έκανα αυτό το ερώτημα, γιατί σήμερα, αυτήν την ώρα, δεν μπορώ να πάω ούτε από το σπίτι μου στο σούπερ μάρκετ εάν δεν έχω ένα συγκεκριμένο χαρτί και την ταυτότητά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάποια σύνορα μπορεί και να περάσεις δίχως κανέναν απολύτως έλεγχο πχ Ουγγαρίας-Αυστρίας η Αυστρίας-Γερμανίας, στα σύνορα με την Νότια Σερβία θα χρειαστεί να έχεις ταυτότητα ή διαβατήριο, στα σύνορα Σερβίας με νότια Σερβία πάλι θα χρειαστεί να έχεις αλλά πολλές φορές οι Σέρβοι μόλις βλέπουν ελληνικές πινακίδες σε κάνουν νόημα να φύγεις δίχως να κοιτάξουν την ταυτότητα σου. Αυτή την χαζομάρα με τα SMS μόνο η Ελλάδα την έχει. Βέβαια τώρα με την κορονοκατασταση ίσως να μην περάσεις τόσο χαλαρά από όλα τα σύνορα.

      Διαγραφή