Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Φτηνοδουλειά: 100 δολάρια για κάθε αποκεφαλισμό Χριστιανού πληρώνονται οι Τζιχαντιστές

Σύριος μισθοφόρος συνελήφθη από Αρμένιους στο Αρτσάχ, ανακρίθηκε και "ξέρασε". Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, που δεν λένε τα κανάλια:

Όταν λέμε "Σύριος μισθοφόρος", εννοούμε αντιπολιτευόμενος στον Άσσαντ, που προσπάθησε να τον ρίξει, απέτυχε και τώρα δεν τον "παίρνει" να μείνει στη Συρία, επομένως η μόνη δουλειά που του απομένει, είναι να γίνει μισθοφόρος. Σύμφωνα με τους Αρμένιους, οι μισθοφόροι αυτοί πληρώνονται από την Τουρκία (έτσι ομολογούν).

Πριν γίνουν περιφερόμενοι μισθοφόροι, οι αποκεφαλιστές ανήκαν στον "Ελεύθερο Συριακό Στρατό", που εξόπλισε και εκπαίδευσε η Δύση και το Ισραήλ για να ανατρέψουν τον Άσσαντ.

Τον "Ελεύθερο Συριακό Στρατό" υποστήριξε και η Ελλάδα, επειδή της το ζήτησε η Αμερική. Υποστηρίξαμε δηλαδή τους αποκεφαλιστές (όχι εμείς ο λαός, αλλά η πολιτική ηγεσία και τα ΜΜΕ στην πρεμούρα τους να πέσει ο Άσσαντ, που δεν τον ήθελε το Ισραήλ, άρα και οι ΗΠΑ).

Ο μισθός τους, οι τακτικές αποδοχές που λέμε και στην Ελλάδα, είναι 2.000 ευρώ, αλλά έχουν και πριμ, ανάλογα με το τι καταφέρνουν στη μάχη.

Τους χορηγούν πριμ 100 δολαρίων για κάθε αποκεφαλισμό "καφίρ", όπου "καφίρ" είμαστε οι άπιστοι, όσοι δεν είμαστε μουσουλμάνοι. Αυτά για το μέτωπο του Αρστάχ, όπου Αρστάχ είναι μια περιοχή του (μουσουλμανικού) Αζερμπαϊτζάν (θύλακας) , στην οποία ζουν κατά 90% Χριστιανοί Αρμένιοι και στη δύση την αποκαλούμε "Ναγκόρνο Καραμπάχ" αυτή την περιοχή.

Οι ντόπιοι μουσουλμάνοι, οι Αζέροι μουσουλμάνοι δηλαδή, ο τακτικός στρατός του Αζερμπαϊτζάν, δεν έχει διάθεση να κάνει αγριότητες, γι αυτό και φέρνουν μισθοφόρους, τους απελπισμένους τζιχανστιστές, δηλαδή τους αποτυχημένους πραξικοπηματίες κατά του Άσσαντ, αυτούς δηλαδή που διέφυγαν στις ευρωπαϊκές χώρες ως πρόσφυγες ή έκαναν επάγγελμα τις σφαγές.


Θα ενσωματωθούν... 

* Φυσικά, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι, αποκεφαλιστές, ούτε τρομοκράτες. Υπάρχουν εκατομμύρια φιλήσυχοι και νομοταγείς μουσουλμάνοι, από διάφορες σέχτες, με τους οποίους μπορούμε να συμβιώσουμε αρμονικά. Το Ισλάμ έχει προσφέρει και στην επιστήμη και στον πολιτισμό σε διάφορες φάσεις του. Το πρόβλημα είναι οι τρομοκράτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, που απέκτησαν πολεμική εκπαίδευση από εμάς (Ισράηλ, ΗΠΑ, Ελλάδα κ.λπ.) και το λεγόμενο "ριζοσπαστικό Ισλάμ", που εσχάτως καταγγέλουν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες, που ξύπνησαν απ΄το λήθαργο. Πρακτικά όμως, δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν ο Σύριος πρόσφυγας που περιφέρεται στο Βαρδάρη, είναι όντως ένας πρόσφυγας που έφυγε επειδή καταστράφηκε το χωριό του στον εμφύλιο της Συρίας ή είναι ένας λιποτάκτης ή αντάρτης, που πολέμησε εναντίον του τακτικού στρατού της Συρίας και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του, γιατί θα τον δικάσουν.

* Τα περί "Σύριων μισθοφόρων" τα ακούτε στα κανάλια συχνά. Αυτό που δεν σας λένε λοιπόν, είναι ποιοί ακριβώς γίνονται μισθοφόροι, γιατί αυτό πονάει.


το βίντεο με τον αποκεφαλιστή εδώ: https://armenpress.am/eng/news/1033500/

4 σχόλια:

  1. Πολλοί λένε πως έπρεπε να δεχόμαστε μόνο τους Σύρους "πρόσφυγες" και κανέναν άλλον. Τους Σύρους κι αν έπρεπε να διώχνουμε την ίδια νύχτα. Γιατί είναι αυτό ακριβώς που γράφετε στο άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος2 Νοεμβρίου 2020 - 9:28 π.μ. Και πως μπορεί να γίνει αυτό; Υπάρχει τρόπος να μην τους αφήνουμε να βγαίνουν στις Ελληνικές ακτές; υπάρχει τρόπος να τους διώχνουμε μολις πατάνε το πόδι τους σε Ελληνικό έδαφος; αν υπάρχει γιατί δεν τον έχουν εφαρμόσει τόσα χρόνια;

      Διαγραφή
  2. Παιρνουν και 100 ευρω για κατι που ευχαριστιουνται να κανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή