Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Πάλι ξέρεις τί θα ψηφίσεις. Όπως τόσα χρόνια τώρα ….

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ΕΣΥ και παιδεία θα λειτουργούν στην εντέλεια, θα θεσπισθεί δίκαιο σύστημα φορολογίας, θα παταχθεί η διαφθορά, θα εξουδετερωθεί η  αισχροκέρδεια, θα φορολογηθούν το μεγάλο κεφάλαιο και τα υπερκέρδη,  θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα των  σκοτεινών δυνάμεων που εκτοξεύουν στα ύψη τα ενοίκια,  τις τιμές τών ακινήτων και της φέτας και....

επιβουλεύονται τους πωλητικούς που ενδιαφέρονται για το καλό τού λαού και μόνον,  δεν θα επιτραπεί η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, το «πόθεν έσχες» πωλητικών, δικαστικών λειτουργών, δημοσιογράφων κ.λπ. θα ελέγχεται ενδελεχώς, ταχέως και αντικειμενικώς,  η απονομή τής Δικαιοσύνης θα γίνεται  από 10 σε 2 χρόνια, θα…., θα ….  Συνελόντι ειπείν: θα ολοκληρωθούν στην εντέλεια όλες οι μεταρρυθμίσεις που κατ’ επανάληψη εξαγγέλλονται εδώ και 50 και πλέον χρόνια. 

Εγώ διέγραψα και τους 3 -άκηδες  που με βομβαρδίζουν από την αντικειμενική και ακηδεμόνευτη τηλεόραση και από το αχαλίνωτο διαδίκτυο και στάθηκα ευλαβικά στην τελετή υποδοχής τών λειψάνων μερικών εκ των ηρώων της ΕΛΔΥΚ. Η ΠτΔ Κάθριν απούσα. Δεν εξεπλάγην, καθότι δεν επρόκειτο για εκδήλωση των  ΛΕΠΑΜΦΟΚΩΛΟΜΠΙ, ώστε να αξίζει να παραστεί πίνοντας εν συνεχεία μερικά σφηνάκια από σεμνότητα. 

Απόντων των αρχηγών ή έστω εκπροσώπων όλων των πωλητικών κωμάτων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δένδιας απέτισε φόρο τιμής κατονομάζοντας έναν προς έναν τους «επαναπατρισθέντες» ήρωες.   

Τον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό Κωνσταντίνο Τσαγγαλίδη, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Γεώργιο Αναλυτή, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Αναστάσιο Κρατημένο, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Ιωάννη Ηλιόπουλο, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Ηλία Τούλη, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Γεώργιο Μαρτζάκλη, τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Αλέξιο – Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Και μετά ξεχάστηκαν. Αυτοί που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα πιστεύοντας, αφελώς φευ,  πως ο ελληνικός λαός δεν αρέσκεται σε Μενεγάκηδες, Γερμανούδες, Καγιάδες, Μελέτες, Ηλιάνες, Σεργουλόπουλους, Τατιάνες, Ζήνες, Λιάγκες, Σκορδούδες και λοιπά ξόανα. 

Το «αιωνία τους η μνήμη» για να περνάει η ώρα.  Πίσω στη λήθη ολοταχώς.

Σώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου